Yritysneuvonta

business kemi


Kemissä yrityspalveluista vastaa Business Kemi. Yrityskehittäjämme auttavat aloittavia yrittäjiä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, ovat mukana edistämässä jo olemassa olevien yritysten kasvua ja kehitystyötä sekä yhteistyössä Invest in -toiminnan kanssa ovat mukana etsimässä Kemiin sijoittuville yrityksille tarkoituksenmukaiset tilat toiminnan harjoittamiseen. Business Kemi toiminnasta vastaa Digipolis yhteistyössä Kemin kaupungin kanssa.

 

Tutustu Business Kemin palveluihin tarkemmin täällä

Kemi on elinvoimainen kaupunki, jonka elinkeinorakenne kasvaa ja monipuolistuu. Kemissä sijaitsevat vetovoimaiset ja potentiaaliset yritysalueet sekä hyvät julkiset ja kaupalliset palvelut. Kaupungin vahvuuksiin kuuluu erinomainen logistinen sijainti Ruotsin rajan läheisyydessä. Tämän lisäksi Kemi on Pohjois-Suomen alueellinen logistinen risteyskohta. Käytössä ovat kaikki tärkeimmät logistiikan kanavat eli lentokenttä, rautatiet, satama ja moottoritie, jotka kohtaavat toisensa Kemissä ennen jakautumistaan muualle pohjoiskalotin alueelle.

OTA YHTEYTTÄ

Ella Saarenpää

yrityskehittäjä, kasvuyritykset

p. 045 278 0780

ella.saarenpaa@digipolis.fi

Ella Saarenpää

OTA YHTEYTTÄ

Teemu Saralampi

yrityskehittäjä, projektipäälikkö, kiertotalouden asiantuntija

Teemu Saralampi

OTA YHTEYTTÄ

Tuula Saarela

yrityskehittäjä, rahoitusneuvonta ja aloittavien yrittäjien neuvonta

p. 040 128 7272

tuula.saarela@digipolis.fi

Tuula Saarela

Hankkeet


Mikro- ja pk-yritysten toimintaedellytysten vahvistaminen kriisitilanteessa (KORONA)

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa kemiläisten mikro- ja pk-yritysten edellytyksiä selvitä koronapandemian aiheuttamasta toimintaympäristön muutoksesta ja sen vaikutuksista yrityksen liiketoimintaan. Hankkeen toimenpiteillä pyritään vahvistamaan yritysten valmiuksia kehittää toimintaansa ja selviytyä kriisitilanteesta. Hankkeen tavoitteena on myös kartoittaa yritysten kehittymistä palvelevia sähköisiä ratkaisuja ja vahvistaa yritysten digivalmiuksia.