Saavutettavuusseloste

Digipolis.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Tämä tarkoittaa, että sivuston on täytettävä Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristössä esitettyjen vaatimusten tasot A ja AA. 

Digipolis.fi verkkosivusto on julkaistu 11.05.2021.  

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 11.05.2021.  

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio. 

Digipalvelun saavutettavuuden tila  

Kemin Digipolis Oy:n verkkosivusto, sekä sen alisivustot Invest in Kemi, BusinessKemi ja Teollinen Kiertotalouskeskus, vastaa pääosin saavutettavuusvaatimusten tasoa A ja AA. 

Ei-saavutettava sisältö 

Digipoliksen verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf, doc), joista kaikki eivät muotonsa vuoksi ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja on osa ennen 23.9.2018 julkaistuista tiedostoista, jotka eivät ole digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain vaatimusten piirissä.  

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi  

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseenVerkkosivuston saavutettavuus on auditoitu syksyllä 2020, ja täysin uudistettu sivusto on julkaistu maaliskuussa 2021.  

 

Palaute ja yhteystiedot 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi 

Lähetä palautteesi verkkolomakkeella osoitteessa https://www.digipolis.fi/yhteystiedot tai sähköpostitse osoitteeseen info@digipolis.fi 

 

Valvontaviranomainen  

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.  

Valvontaviranomaisen yhteystiedot  

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
www.saavutettavuusvaatimukset.fi   
saavutettavuus(at)avi.fi 
puhelinnumero vaihde 0295 016 000