Tilaratkaisut ja -palvelut

Kemin Teollisuuskylä Oy

Digipolis - Kemin Teknologiakylän kiinteistöt on rakennuttanut ja niistä vastaa Kemin Teollisuuskylä Oy. Yhtiö vuokraa näitä toimitiloja ja tarjoaa yrityksille muita tilaratkaisuihin liittyviä palveluita. Toiminnan tarkoituksena on mahdollistaa toimivat puitteet Digipolis-alueen yrityksille, jotta yritykset voivat  huoletta keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Digipolis-tyotilat-1200x500

Toimitilat

Kemin Teollisuuskylä Oy tarjoaa nykyaikaisia, asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja toimitiloja kattavine lisäpalveluineen. Vuokralaiset saavat käyttöönsä näyttävät yhteistilat, sosiaalitilat ja kokoustilat vuokraamalla toimintaansa mahdollisesti pienenkin toimiston.

Tutustu toimitiloihin

 

Digipolis-neukkari-1200x500

Kokoustilat

Olipa kyseessä muutaman hengen palaveri tai laajemman kuulijakunnan kokoava seminaari, Digipoliksesta löytyy sopivat tilat tilaisuuttasi varten. Monipuoliset kokoustilat, nykyaikainen kokoustekniikka, alueella tuotettavat kokoustarjoilut ja järjestelyjä helpottavat lisäpalvelut takaavat tilaisuuksien onnistumisen. Asiantunteva henkilökunta on apunasi tilaisuutesi järjestelyissä.

Tarjolla on myös tuntitoimisto alueella toimivien yritysten ja vierailijoiden käyttöön.
Ergonomisesti kalustettu rauhallinen toimisto vuokrataan tunti- tai päiväperusteisesti.

Tutustu kokoustiloihin

 

Digipolis_ravintola2

Palvelut

Tarjolla on nykyaikaisia, asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja toimitiloja kattavine lisäpalveluineen. Monipuolinen palvelutarjonta ja räätälöidyt ratkaisut tukevat asiakkaidemme jokapäiväistä toimintaa ja menestystä. Palvelut on kehitetty yritysten tarpeita kuunnellen ja ne mahdollistavat yrityksille täysipainoisen työhön keskittymisen.

Tutustu teollisuuskylän palveluihin


Teknologiakylän ravintola