Digipolis pähkinänkuoressa

Tervetuloa  Digipolikseen!

Digipolis - Kemin Teknologiakylä on 30 vuotta palvellut alueen menestyneitä ja kasvavia yrityksiä. Lapin suurimmassa teknologiakeskittymässä yritysten menestystä tukemaan on koottu palvelu- ja yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on toisaalta helpottaa yritysten arkipäivää hyvillä toiminnallisilla ratkaisuilla, mutta myös vahvistaa tulevaisuuden menestystä erilaisin kehittämispalveluin ja verkostotyön voimin.

digipolis-infograffa1

 

digipolis-infograffa2

 

Tämän työn takana ovat


Kemin Digipolis Oy

Kehittämistyöstä alueella vastaa Kemin Digipolis Oy, joka on osa Kemi-konsernia. Yhtiön omistavat Kemi, Tornio, Keminmaa, Tervola, Simo ja Oulun yliopiston tukisäätiö. Reilun kymmenen henkilön tiimi ja joukko palvelutoimittajia palvelee alueen yrityksiä ja heidän tarpeitaan. Toimintaan kuuluu mm. Business Kemi –yritysneuvonta, Invest In Kemi –sijoittautumispalvelut sekä valtakunnallinen Kiertotalouskeskus.

Tutustu tarkemmin

Digipolis-ilmakuva-1080x200

Kemin Teollisuuskylä Oy

Teknologiakylässä nykyaikaiset, asiakkaan tarpeisiin mitoitetut toimitilat kattavine lisäpalveluineen järjestyy  Kemin Teollisuuskylän toimesta.

Tutustu tarkemmin

 

business-1080x200

Alueen yritykset ja yhteisöt

Alueen yritykset ja yhteisöt ovat koko Digipoliksen sydän, joka muodostaa kasvua ja menestystä tukevan yhteistyöverkoston.

Tutustu tarkemmin

 

Lapin-amk-1080x200

Lapin Ammattikorkeakoulu

Pohjoiset olosuhteet tuntevan Lapin ammattikorkeakoulun tarkoituksena on tehdä ammattikorkeakouluopetusta palvelevaa, ja samalla työelämää, yrityksiä sekä aluekehitystä tukevaa tutkimus- ja kehitystyötä.

Tutustu tarkemmin

 

Lappia-1080x200

Lappia 

Tulevaisuuden tekijöiden takana on Ammattiopisto Lappia ja Lappia-Koulutus Oy. Lappia tarjoaa käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja työelämälle  niin Kemin Digipoliksessa kuin muuallakin Lapissa.

Tutustu tarkemmin