PALVELUT

Innovaatio- ja kehityspalvelut

Digipolis tarjoaa monipuolisia yrityspalveluja erityisesti innovatiivisille alkaville ja kasvuyrityksille. Syvällisellä ohjauksella ja neuvonnalla pyritään tehostamaan rahoituksen hankintaa, kirkastamaan liiketoimintasuunnitelmia sekä etsitään sopivia yhteistyökumppaneita.

Erikoistuneisiin yrityspalveluihin kuuluu myös Invest In Lapland eli yritysten sijoittumispalvelu, jossa houkutellaan uusia ja erityisesti kansainvälisiä yrityksiä Kemiin ja kumppaneiden kanssa koko Lappiin. Suosittu Partnerbook on puolestaan Digipoliksessa kehitetty yritysten kontaktointipalvelu, joka on sosiaalisen median ja Internet portaalin välimuoto.

Digipoliksen pitkäaikaisin kehittämisohjelma on teollisuus- ja kaivospalveluliiketoiminnan ohjelma. Ohjelmassa vauhditetaan teollisuus- ja kaivospalveluyritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä etsitään uusia kaupallisia ratkaisuja mm. teollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseksi arktisissa olosuhteissa.

Digipolis etsii aktiivisesti erilaisia uusia avauksia, joilla voi olla lyhyellä tai pitkällä aikavälillä liiketoimintamerkitystä. Tällä hetkellä uudet avaukset liittyvät arktisen osaamisen kehittämiseen erityisesti teollisuuteen ja kaivoksiin liittyvissa asioissa sekä Meri-Lapin alueelle tärkeään puurakentamiseen ja sen uudistamiseen. Digipolis tekee kaikkiin painopisteisiin liittyen systemaattista yhteistyötä eri tutkimus- ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Digipoliksen vipurahoittamat tutkimus- ja koulutusyhteistyöhankkeet liittyvät teollisuus- ja kaivospalveluihin, arktiseen osaamiseen tai puurakentamiseen.

Yhteystiedot
Kimmo Heikka, toimitusjohtaja
Tietokatu 6 94600 Kemi
Puh. +358 40 555 8020
Email: kimmo.heikka@digipolis.fi

Kemi-Tornio Alueyrityspalvelut
Partnerbook Gateway to arctic innovations
CLT Kiintopuu
Arctic Business Design
Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittaja