Kehittäminen

Kehittämispalvelut vauhdittavat ja tukevat – yrittäjä voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

Digipoliksen keskeinen tehtävä on mahdollistaa elinvoimainen ja kilpailukykyinen toimintaympäristö alueen yrityksille sekä edistää alueen vetovoimaisuutta. Tätä tavoitetta toteutetaan Business Kemi –yritysneuvonnan, Invest In Kemi –sijoittautumispalveluiden sekä valtakunnallisen Kiertotalouskeskuksen toiminnan kautta. Monipuoliset kehittämishankkeet tukevat näiden eri toimijoiden työtä.

Digipolis on joustava ja nopeasti reagoiva, moderni kehitysympäristö kehittyville yrityksille. Alueen yritysten tarpeet määrittelevät tekemisemme ja kehittämistoimemme. Hyödynnämme kehittämistoiminnassamme alueen muiden toimijoiden vahvaa asiantuntijuutta sekä vuosien aikana muodostuneita verkostojamme. Koko palvelutarjonta on luotu ja sitä muovataan yritysten sekä alueen tarpeita kuunnellen.

 

Tiimi apunasi kehittämässä

Digipoliksen yrityskehittäjien tiimi on apunasi löytämässä ratkaisut niin yritystoimintasi kehitystarpeisiin kuin koko alueemme kiperiin kehittämiskysymyksiin. Joukostamme löytyy asiantuntijoita mm. kiertotalouden, puutuotteiden, biotalouden ja teollisuuden aloilta. Ota reippaasti yhteyttä meihin ja jutellaan, miten voisimme olla avuksi!

Meidän tehtävämme on luoda kilpailukykyinen toimintaympäristö yritystoiminnalle ja kehittää yritysten yhteistyöverkostoja niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Kaiken takana on varmistaa yritysten mahdollisuudet menestyä.

 

Ota yhteyttä tiimiimme

 

Lue lisää toiminnastamme

Innovaatio- ja kehityspalvelut | Tutkimus- ja koulutusyhteistyö | Kokeilut ja uudet avaukset

Hankkeet | Yritysneuvonta