Kemin Digipolis Oy:n yhteystiedot 

Kehittämispalvelut

KEMIN DIGIPOLIS OY

Tietokatu 6
94600 Kemi

Y-tunnus: 0935441-1

Sähköinen laskutus

Verkkolaskuosoite: 003709354411
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta: DABAFIHH

Teknologiakylän tilaratkaisut ja -palvelut

KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY

Katso täältä!

 

Alueella toimivat yritykset

 

Tiimimme

Kimmo Heikka

Toimari vastaa yhtiön toiminnasta kokonaisuutena. Kimmo on hahmottanut ansiokkaasti kehittämismaailmaa yli 20 vuotta. Yhtiön hallinnon vetäjä mahdollistaa asiantuntevan tiimin työtä, mutta operoi myös itse kädet savessa. Viime aikoina Kimmon päivät ovat täyttyneet myös Kemin kaupungin elinvoimajohtajan työtehtävillä. 

Vapaa-ajan ongelmia ei ole esiintynyt.

 Kimmo Heikka-prof-kuva

Tuomas Pussila

Kiertotalouskeskuksen johtajan kompassi näyttää selkeän suunnan siitä, mihin Kiertotalouskeskus on menossa: tavoitteena on
olla yhä vahvempi ja kiinnostavampi kiertotalouden kumppani. Vankka teollisuusammattilainen solmii yhteistyöverkostoja niin
paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Tuomaksen kanssa pysyy kartalla, sillä hän suunnistaa kesät talvet.

Visioi yhdessä Tuomaksen kanssa suuntaa, minne viedä kiertotaloutta.

 Tuomas Pussila-prof-kuva

Tuomas Pussila

johtaja, Kiertotalouskeskus

Ota Yhteyttä

Seppo Ahola

   

 Seppo Ahola-prof-kuva

Seppo Ahola

projektipäällikkö

Ota Yhteyttä

Tytti Ahoranta

Tytin kanssa keskustelu kääntyy yleensä talousmetsien puun
tuotantoon ja teolliseen puurakentamiseen rakennusteollisuuden
kauan kaivattuna muutosajurina. Kyseessä onkin pitkän linjan
metsä- ja puutalousalan ammattilainen, joka tunnetaan alan
verkostoissa rakennetun ympäristön kiertotalousratkaisujen
piinkovana asiantuntijana. Tytin lopetettua puheet metsästä, hän vetää maastovermeet ylle, tarttuu raivaussahaan tai sankkoon ja painuu minnekäs muuallekaan kuin metsään.

Puun ja rakentamisen asiantuntijasi on Tytti.

 Tytti Ahoranta-prof-kuva

Tytti Ahoranta

projektipäällikkö, metsä- ja sahabiotalous, kiertotalous

Ota Yhteyttä

Leena Enbuske

Leena tuntee talon ja sen ihmiset lähes 20 vuoden kokemuksella. Asiakaspalvelu on Leenalle sydämen asia ja hän ympäröi tapaamansa ihmiset niin välittömyydellään kuin asiantuntemuksellaan. Leenan työtehtäviin kuuluu yhteydenpitoa yhteistyökumppaneiden kanssa, Digipoliksen sisäistä tiedotusta, hallintotehtäviä ja henkilöstön juoksevien asioiden hoitoa. Lisäksi laaja hanketoiminta rytmittää mukavasti työpäiviä. Pirteä asiakkuuspäällikkömmme rauhoittaa hektistä arkeaan mieluusti metsässä ja kuuntelee musiikkia ja podcasteja. Toisinaan hän koukuttuu ratkomaan Jan van Haasterenin yksityiskohtaisia palapelejä - ihan paras rentoutumiskeino!  

Ota yhteyttä Leenaan, kun sinulla on asiakkuuksiin, yhteistyökumppaneihin, hallintoon tai esimerkiksi hankkeisiin liittyvää asiaa. 

 Leena Enbuske-prof-kuva

Leena Enbuske

asiakkuuspäällikkö

Ota Yhteyttä

Pirkka Junes

Vaikka Pirkka Junes sukkuloi kuin kala vedessä kansainvälisillä kentillä, ei pohjoisen Pirkalta ole unohtunut tavallisen suomalaisen pk-yrittäjän arki mihinkään. Oikeastaan päinvastoin - Pirkka antaa osaamisensa ja verkostonsa matalalla kynnyksellä käyttöösi. Omasta yritystoiminnasta hänellä on kokemusta pitkältä ajalta sekä myötämäestä että vastatuulesta. Pirkka on toiminut myös  useita vuosia pankissa yrityspuolen tehtävissä. 
Vapaa-aika menee liikkuessa ulkona tai tennismaila kädessä. Ruoanlaitto on tärkeä harrastus; grillikausi kestää 12 kuukautta vuodessa!
Jos kaipaat uusia verkostoja tai haluat apua kansainvälisiin hankkeisiimme liittyen, Pirkka on asiantuntijasi.

 Pirkka Junes-prof-kuva

Pirkka Junes

projektiasiantuntija

Ota Yhteyttä

Päivi Keisu

Tällä Lapin paluumuuttajalla on kokemusta pörssiyhtiöiden viestintätehtävistä ja Meri-Lapin teollisuudesta. Päivi on työskennellyt valtiolla äkillisen rakennemuutosten kehitystehtävissä ja "ÄRM"-taustalla hän tuntee alueen yritys-, oppilaitos- ja viranomaisverkostoa hyvin.

Kun haluat keskustella sijoittumisjärjestelyistä ja yhteistyömahdollisuuksista teollisuuden murrostilanteessa, Päivi on ideoija ja verkostoyhteyshenkilösi.

 Päivi Keisu-prof-kuva

Päivi Keisu

projektipäällikkö

Ota Yhteyttä

Jani Mäläskä

Projektiasiantuntija Jani Mäläskä on mukana AURORAL -hankkeessamme, jossa hyödynnetään digitalisaatiota kuljetusten tehostamisessa. Jani on työskennellyt logistiikan parissa 20 vuotta erilaisissa tehtävissä: tuotannossa, työnjohdossa ja asiantuntijarooleissa sekä viime vuodet myös alan yrittäjänä.

Hän on innovatiivinen persoona, joka innostuu uusista mahdollisuuksista. Vapaa-ajallaan Jani harrastaa pallopelejä, erityisesti jalkapalloa sekä viettää aikaa perheen kanssa.

Ota yhteyttä Janiin, kun haluat saada pyörät pyörimään.

 Jani Mäläskä-prof-kuva

Jani Mäläskä

projektiasiantuntija

Ota Yhteyttä

Janne Rautio

Päätehtävänään Janne kiertää alueen yrityksissä tunnistamassa potentiaalisia vety- ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksia. Muoviteollisuusbisneksistä ja Etelä-Suomen pyörteistä pohjoiseen takaisin muuttanut unohtaa työkiireet koiran kanssa ulkoillessa ja taloa nikkaroidessa.

Kutsu Janne kylään keskustelemaan  vety- ja kiertotalouden mahdollisuuksista yrityksessäsi.

 

 Janne Rautio-prof-kuva

Janne Rautio

projektipäällikkö, vety- ja kiertotalous

Ota Yhteyttä

Ella Saarenpää

Ella tekee töitä paikallisten yritysten parissa ja tuntee Meri-Lapin alueen elinkeinoelämän. Hän on mukana miettimässä yrityksille erilaisia rahoitusratkaisuja. Laajemmin tavoitteena on muovata ympäristötekijöitä sellaiseen suuntaan, että yrittäminen alueella olisi helpompaa.

Vapaalla hän samoilee koiralaumansa kanssa metsässä tai näyttelyreissuilla Euroopassa.

Ella on asiantuntijamme, johon paikallisten yrittäjien kannattaa ottaa yhteyttä. 

 

 Ella Saarenpää-prof-kuva

Ella Saarenpää

yrityskehittäjä, kasvuyritykset

Ota Yhteyttä

Tuula Saarela

Tuula tuntee Meri-Lapin alueen, yritykset ja ihmiset. Ja jos et vielä tunne Tuulaa, tutustuminen hyväntuuliseen yrityskehittäjäämme on hyvin mutkatonta. Rahoitusalalta Tuulalla on erittäin vankka kokemus. Tuulan käsissä pysyvät porat, sahat ja vasarat, mutta välillä hän rentoutuu metsälenkeillä koirien kanssa tai polskuttelee uima-altaassa.

Tuula auttaa monessa - kun tarvitset apua esimerkiksi yrityksen perustamiseen, sparrausta liikeideaan, rahoitusratkaisuihin ja aina työnohjaukseen saakka.

 Tuula Saarela-prof-kuva

Tuula Saarela

yrityskehittäjä, rahoitusneuvonta ja aloittavien yrittäjien neuvonta

Ota Yhteyttä

Soile Suvanto

Soile on vahva viestinnän asiantuntija, joka tekee esimerkiksi juttuja, somettaa ja päivittää verkkosivujamme. Soile nostaa esiin Kiertotalouskeskuksen huippuosaamista teollisessa kiertotaloudessa. Lisäksi hän haluaa kertoa Meri-Lapin vetovoimaisesta alueesta, joka on valmis huippupaikka vihreän siirtymän investoinneille.

Talven taituttua kaupunkielämä jää taakse ja Soile viihtyy maalaismaisemassa luonnon helmassa.

Kun sinulla on viestintään liittyvää asiaa, ota yhteyttä, Soile auttaa mieluusti.

 

 Soile Suvanto-prof-kuva

Soile Suvanto

viestintäpäällikkö

Ota Yhteyttä

Sampsa Vuori

Sampsa Vuori on kehityshenkinen insinööri, joka miettii keinoja, kuinka tehdä asioita paremmin. Tornion SMA Mineralin tehdaspäällikkönä toiminut Sampsa keskittyy Digipoliksessa biohiileen, hiilidioksidin talteenottoon sekä vetytalouteen.

Ihmisten kanssa työskentelylle hyvää vastapainoa tuo luonnossa rauhoittuminen ja kalalla käyminen.

Ota Sampsaan yhteyttä, jos Meri-Lappi kiinnostaa yrityksesi toimipaikkana, haluat kehittää yritystoimintaasi tai tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa.  

 Sampsa Vuori-prof-kuva

Sampsa Vuori

projektiasiantuntija

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä