Kevättä ilmassa


Toukokuun uutiskirjeessä 
  • Pointissa 14.5. puhetta yrityksen arvonmäärityksestä
  • ACEF2024 -forumin mielenkiintoinen ohjelma kutsuu yrittäjät mukaan

Investoreille

Kemi ja sen vahva rooli teollisessa toiminnassa tarjoaa valtavasti liiketoimintamahdollisuuksia erilaisille yrityksille. Invest in Kemi toivottaa uudet yritykset ja yrittäjät tervetulleiksi Kemiin, osaksi alueen innovatiivista ja elinvoimaista teollisuuskeskittymää. 

Alkavan yrittäjän palvelut

Uuden ja etenkin ensimmäisen yrityksen alkumetreillä herää paljon kysymyksiä ja mieleen nousee lukuisia perustamistoimissa huomioon otettavia seikkoja. Voit jo alkumetreillä varata ajan yrityskehittäjälle, joka auttaa sinut alkuun ja miettii kanssasi tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.

Kehittyville yrityksille

Kasvuun ja yritystoiminnan kehittämiseen on tarjolla monipuolisesti erilaisia palveluja sekä rahoitusratkaisuja. Olemme mukana verkostoissa, jotka tuottavat näitä ratkaisuja yrityksille. Kun et ole varma, kenen kanssa keskustella kehitystyötä edistävistä palveluista tai niiden rahoittamisesta, voit kääntyä Business Kemin puoleen. Asiantuntijamme ohjaavat sinut oikeiden palveluiden äärelle.

Tontti- ja tilaratkaisut

Kun yrityksesi on kasvanut ulos nykyisistä tiloistanne tai olette suuntaamassa Kemiin, autamme löytämään yrityksellenne sopivan tontin ja toimitilat. Alla olevilla vinkeillä ja linkeillä pääset alkuun, mutta tarvittaessa kauttamme saat henkilökohtaista apua ratkaisujen löytämiseksi. Järjestämme myös mahdollisuuden tutustua tarkemmin tiloihin ennen paikkavalinnan lukkoon lyömistä.

Omistajanvaihdokset

Ei kannata keksiä pyörää uudestaan... Kun ajatuksissa on siirtyä eläkkeelle tai ottaa suvun firma haltuun, käänny ajoissa meidän puoleen. Saat Business Kemin kautta tärkeimmät tärpit myyntiprosessin käynnistämiseksi. 

Business Kemi yrittäjälle

Palvelemme kemiläisiä yrityksiä ja yrittäjäksi aikovia oman menestystarinansa rakentamisessa. Olemme mukana myös silloin, kun sijoittautuminen Lapin logistiseen solmukohtaan on ajankohtaista yrityksellesi.

Kattavat palvelumme sekä vahva asiantuntijaverkostomme on käytettävissäsi niin pienten kuin suurempienkin liiketoiminnan kehittämiskysymysten kanssa painiessasi.

Mikäli meiltä et suoraan saa tarvitsemaasi osaamista, ohjaamme sinut oikeiden asiantuntijapalveluiden äärelle. Toimimme aktiivisesti alueellisissa, valtakunnallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa, joiden avulla löydämme aina ajankohtaisen ja parhaan tiedon yrityksesi käyttöön.

Palvelumme ovat pääasiassa maksuttomia ja tarkoitettu kemiläisille tai Kemiin suuntaaville yrityksille.

Business Kemin palvelut yrittäjille - ideoidaan yhdessä!
"Yrittäjä - kun et ole varma, kenen puoleen kääntyä, me autamme. Olipa kysymyksesi pieni tai suuri."

Meri-Lapin Seudun yritys- ja palveluhakemisto

Yritys- ja palveluhakemistosta sisältää Meri-Lapin alueella toimivien yritysten tiedot toimialoittain. Hakemistolla pyritään parantamaan paikallisten yritysten ja palveluiden löytymistä. Yritystä voi etsiä sen nimellä tai hakusanalla, joka liittyy yrityksen toimialaan tai tarjottaviin palveluihin. Yrityksiä voi listata myös kunnittain. Hakemiston graafiset tiedot ovat näkyvissä vain koko alueelta. Palvelu on maksuton ja sinulla on mahdollisuus päivittää oman yrityksesi tietoja palvelussa.

Tapahtumakalenteri

Katso kaikki tapahtumat

Alkavan yrittäjän neuvonta

Uuden ja erityisesti ensimmäisen yrityksen alkumetreillä herää paljon kysymyksiä ja mieleen nousee lukuisia perustamistoimissa huomioon otettavia seikkoja. Voit jo alkumetreillä varata ajan yrityskehittäjälle, joka auttaa sinut alkuun ja miettii kanssasi tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.

Kehittyville yrityksille

Kun yrityksesi on ottamassa seuraavan kehitysaskeleen, hyödynnä luottamukselliset ja maksuttomat asiantuntijapalvelumme. Myös Kemiin sijoittautuvat yritykset voivat hyödyntää aluetuntemusta ja verkostoamme parhaan paikan löytämiseksi.

Kasvun rahoittaminen Yrittäjän verkostot Työnantajapalvelut Investoreille
kehittyvänyrityksen neuvonta

Tila- ja
tonttiratkaisut

Kun yrityksesi on kasvanut ulos nykyisistä tiloistanne tai olette suuntaamassa Kemiin, autamme löytämään yrityksellenne sopivan tontin ja toimitilat. Alla olevilla vinkeillä ja linkeillä pääset alkuun, mutta tarvittaessa kauttamme saat henkilökohtaista apua ratkaisujen löytämiseksi. Järjestämme myös mahdollisuuden tutustua tarkemmin tiloihin ennen paikkavalinnan lukkoon lyömistä.

Omistajan- ja sukupolven vaihdokset

Ei kannata keksiä pyörää uudestaan... Kun ajatuksissa on siirtyä eläkkeelle tai ottaa suvun firma haltuun, käänny ajoissa meidän puoleen. Myös uutta yritystä perustavan kannattaa pohtia, olisiko alueella jo valmiiksi toimiva yritys, jonka puikkoihin voisi hypätä.

Ota yhteyttä

Eikö vastausta kysymykseesi löytynyt tai oletko epävarma, kenen puoleen kääntyä? Jos olet kemiläinen yrittäjä tai suuntaamassa liiketoimintaa Kemiin, me olemme apunasi. Vastauksen lisäksi autamme tarvittaessa vaikka etsimään kysymyksenkin. Ole siis rohkeasti yhteydessä - olipa asiasi suuri tai pieni.

Tilaa uutiskirje