Kehittyvän yrityksen palvelut

 

 

Kanssasi kehittämässä

Kasvuun ja yritystoiminnan kehittämiseen on tarjolla monipuolisesti erilaisia palveluja sekä rahoitusratkaisuja. Olemme mukana verkostoissa, jotka tuottavat näitä ratkaisuja yrityksille. Kun et ole varma, kenen kanssa keskustella kehitystyötä edistävistä palveluista tai niiden rahoittamisesta, voit kääntyä Business Kemin puoleen. Asiantuntijamme ohjaavat sinut oikeiden palveluiden äärelle.

Alla on kerrottu tyypillisiä kehittyvän yrityksen tarpeita, joiden toteuttamisessa voit hyödyntää neuvontaamme. Osa tarjoamistamme ratkaisuista voi sisältää hintalapun, mutta sen kerromme sinulle hyvissä ajoin. Neuvontamme on aina maksutonta ja luottamuksellista eikä velvoita sinua tai yritystäsi millään tavalla.

kasvun-rahoittaminen-sisalto

Kasvun rahoittaminen

Business Kemin väki on apunasi selkeyttämässä rahoitusvaihtoehtojanne. Yrityksen kehittämistyöhön, kuten tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen, on tietyin edellytyksin mahdollisuus saada julkisilta rahoittajilta avustusta, lainaa ja takauksia. Autamme sekä julkiseen että yksityiseen yritysrahoitukseen liittyvien suunnitelmien ja laskelmien laadinnassa sekä yritysrahoituksen hakemisessa.

Lue lisää

kehittyvän yrityksen neuvonta.

Kansainvälistyminen ja vienti

Ulkomaan markkinat on yrityksille houkutteleva vaihtoehto kasvaa. Uudelle markkinalle vientiä aloittaessa on kuitenkin tärkeää tehdä pohjatyöt kunnolla. Hyvänkin tuotteen kohdalla on keskeistä perehtyä kohdemarkkinan erityispiirteisiin ja yrityskulttuurin eroihin, selvittää ja turvata rahoitus sekä etsiä oikeat verkostot. Kansainvälistymistä tukevat rahoitusratkaisut löydät täältä ja alkuun pääset ottamalla yhteyttä Business Kemin yrityskehittäjiin.

Testaa KV-potentiaalisi

yhteistyötä yrittäjien verkostoissa

Yrittäjän verkostot

Business Kemin keskeisiä tehtäviä on mahdollistaa kasvukykyisille yrityksille verkostoituminen oikeiden tahojen kanssa. Olipa yritys suuri tai pieni, kannustamme sinua verkostoitumaan niin yrittäjäkollegoiden kuin toimintaasi tukevien asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää

tyonantajapalvelut-sisalto

Työnantajapalvelut

Yritykselläsi on mahdollisuus saada työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä maksutonta asiantuntijaneuvontaa, räätälöityä apua rekrytointiin ja erilaisten palkkaamisen tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Lisäksi yrityksen osaamistarpeet voidaan kartoittaa ja näin ennakoida myös nykyisen henkilöstön koulutustarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

Tuula Saarela
yrityskehittäjä, rahoitusneuvonta ja aloittavien yrittäjien neuvonta
Tuula Saarela tuula.saarela@digipolis.fi
040 128 7272
Ella Saarenpää
yrityskehittäjä, kasvuyritykset
Ella Saarenpää ella.saarenpaa@digipolis.fi
045 278 0780