Ota yhteyttä

Eikö vastausta kysymykseesi löytynyt tai oletko epävarma, kenen puoleen kääntyä? Jos olet kemiläinen yrittäjä tai suuntaamassa liiketoimintaa Kemiin, me olemme apunasi. Vastauksen lisäksi autamme tarvittaessa vaikka etsimään kysymyksenkin. Ole siis rohkeasti yhteydessä - olipa asiasi suuri tai pieni. 

 

Yhteyshenkilösi Kemissä

Ella Saarenpää
yrityskehittäjä, kasvuyritykset
Ella Saarenpää ella.saarenpaa@digipolis.fi
045 278 0780
Tuula Saarela
yrityskehittäjä, rahoitusneuvonta ja aloittavien yrittäjien neuvonta
Tuula Saarela tuula.saarela@digipolis.fi
040 128 7272

Business Kemi yrityksen ystävälle

Järjestääkö organisaatiosi tai hankkeesi palveluita tai tilaisuuksia kemiläisille yrityksille? Mikäli haluaisit saada palvelukokonaisuutenne esille ja helposti yritysten löydettäväksi, jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Tarjoamme näillä sivuilla yrityksille kokonaisuuksia, jotka on valmiiksi tuotteistettu ja helposti saatavilla. Ilmoitathan yhteydenottolomakkeella palvelun nimen, sen keskeisen hyödyn yritykselle, mahdollisen hinnan (sekä vaikutuksen de-minimis tukeen), palvelun ajankohdan (mikäli kyseessä ei ole pysyvä palvelu) sekä yhteyshenkilön, jolta yritys saa tarvittaessa lisätietoa. Business Kemi pidättää oikeuden muuttaa tekstisisältöjä sekä jättää julkaisematta kokonaisuuksia, joiden ei katsota kuuluvan Business Kemin palveluihin.

yrityksen ystävä

Yhteydenottolomake