Tila- ja tonttiratkaisut

Tilaa hyville ideoille

Kun yrityksesi on kasvanut ulos nykyisistä tiloistanne tai olette suuntaamassa Kemiin, autamme löytämään yrityksellenne sopivan tontin ja toimitilat. Alla olevilla vinkeillä ja linkeillä pääset alkuun, mutta tarvittaessa kauttamme saat henkilökohtaista apua ratkaisujen löytämiseksi. Järjestämme myös mahdollisuuden tutustua tarkemmin tiloihin ennen paikkavalinnan lukkoon lyömistä.

Karttakuva Kemin kaupungista.

Maankäyttö ja tontit

Kemin kaupungin vapaat yritystontit on mahdollista joko vuokrata tai ostaa. Kun tonttivaihtoehdot kiinnostaa, kannattaa kääntyä kaupungin geodeetin, tuttavallisemmin Pauluksen, puoleen. Häneltä saat tarkempia tietoja tonteista. Tonteille suositellaan tehtäväksi maaperätutkimuksia ennen vuokraus- tai ostopäätöstä. Business Kemin väki auttaa myös tonttiasioissa ja voi tarvittaessa lähteä paikan päälle näyttämään tarjontaa.

Vapaat yritystontit

Kysyttävää vapaista tonteista?

Kemin kaupunki, kaupungingeodeetti
Paulus Rantajärvi
paulus.rantajarvi@kemi.fi
050 594 8440

Kemin Digipolis Oy, yrityskehittäjä
Teemu Saralampi
teemu.saralampi@digipolis.fi
040 197 7149

 Onko sinulla vapaa tontti, jonka haluaisit esille Karttapalveluun?

Voit ilmoittaa tonttisi tiedot ja ne listään yllä olevaan yritystonttien Karttapalveluun, kun otat yhteyttä Esaan.

Kemin kaupunki, maanmittausteknikko
Esa Salmijärvi
esa.salmijarvi@kemi.fi
040 572 7068

 

 

Ilmakuva Kemin keskustasta

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat

Visit Kemi -sivustolta löytyy kattavasti tietoa alueen yritysten käyttöön. Voit etsiä sopivia tiloja yrityksellenne tai tarjota vapaata toimitilaasi vuokralle. Sivustolta löydät myös Kemiin saapuville uusille työntekijöillesi vuokralle tarjolla olevia asuntoja.

 

Vapaat toimitilat

Etkö löytänyt tarvitsemaasi?

Mikäli valmista, yrityksesi tarpeisiin sopivaa tilaa, ei juuri nyt ole tarjolla, olemme apunasi. Voit olla yhteydessä suoraan Teemuun tai jättää Yhteystiedot -sivuilla yhteydenottopyynnön niin olemme sinuun yhteyssä. Etsitään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Kemin Digipolis Oy, yrityskehittäjä
Teemu Saralampi
teemu.saralampi@digipolis.fi
040 197 7149

 Onko sinulla toimitilaa, jonka haluaisit esille vapaisiin toimitiloihin?

Voit ilmoittaa myyntiin tai vuokralle tarjoamasi toimitilan tiedot ja ne lisätään vapaisiin toimitiloihin. Ilmoituksen hinta on 100e ALV 0 % / vuosi.

Ilmoita toimitilasi tiedot täällä.

 

Digipoliksen ratkaisut

Digipoliksen nykyaikaiset toimitilat sekä kattava toimistopalvelutarjonta on kehitetty yritysten tarpeita kuunnellen. Perinteisten tilojen rinnalla tarjolla on myös virtuaalitoimistopalvelut.

Digipolis-ilmakuva-1200x500

Digipolis

Digipoliksessa on tarjolla nykyaikaisia, asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja toimitiloja kattavine lisäpalveluineen. Vuokralaiset saavat käyttöönsä näyttävät yhteistilat, sosiaalitilat ja kokoustilat vuokraamalla toimintaansa mahdollisesti pienenkin toimiston.

Tilavuokra ja aulapalvelun hinta tarkistetaan vuosittain ja on sidottu toimiston neliömäärään. Vuokraan sisältyvät lämmitys ja käyttövesi sekä autopaikat kiinteistön pihalta. Aulapalvelun hinta koostuu infokeskuspalvelusta, kulunvalvonnan ylläpidosta, vieraiden vastaanotosta ja neuvonnasta sekä kuntosalin ja yhteistilojen käytöstä. Aulapalvelun sisällöstä ja kustannuksista neuvotellaan yrityskohtaisesti.

Lisätietoa

Digipolis-tyotilat-1200x500

Virtuaalitoimistot

Mikäli yrityksen toiminta ei vaadi kiinteää toimistoa, Digipoliksen Teknologiakylässä on tarjolla vuokralle myös virtuaalitoimistoja.

Virtuaalitoimistoon sisältyy

  • tuntitoimisto 3 pv / kk 

  • postiosoite Digipolikseen (+ postin jatkotoimitus valittuun osoitteeseen)

  • mahdollisuus vuokrata Digipoliksen kokoustiloja vuokralaishinnoin

  • näkyvyys Digipolis-alueen nettisivuille.

Palvelun hinta on 70 € / kk + ALV 24 %


Yhteyshenkilösi kaikissa Digipoliksen tilaratkaisuissa

Kemin Teollisuuskylä Oy
Tarja Heikonen
tarja.heikonen@digipolis.fi
050 349 4984

Tilaisuuden verran tilaa

Oletteko järjestämässä tapahtumaa, seminaaria tai kokousta Kemissä? Vaikka meistä täällä viihtyy pidempäänkin, haluamme tarjota palan parasta Kemiä myös heille, jotka ovat vain pistäytymässä. 

Juhla, kokous tai muu tilaisuus Kemissä

Visit Kemi on koonnut kattavasti yrityksille tarjolla olevat kokous- ja juhlatilat sivustolleen. Mikäli kaipaat apua tai tarkennusta tilakysymyksissä, Business Kemin väki etsii sinulle vastaukset. 

Kokoustilat    

Juhlatilat

Jos tarkoituksenne on järjestää suurempi tapahtuma, Kemin kaupungin tapahtumatoimisto auttaa valitsemaan paikan, joka palvelee niin järjestäjiä kuin tilaisuuteen osallistuvia vierailijoitakin.

TapahtumatoimistoAvarat kokoustilat ravintola Lumihiutaleessa.

Eikö tilakysymyksesi ratkennut? Ota yhteyttä!

Tuula Saarela
yrityskehittäjä
Tuula Saarela tuula.saarela@digipolis.fi
040 128 7272
Ella Saarenpää
yrityskehittäjä
Ella Saarenpää ella.saarenpaa@digipolis.fi
045 278 0780