Työkaluja markkinointiin osa 3

Tapahtuma alkaa
18.03.2021
 klo 18:00
Tapahtuma loppuu
18.02.2021
 klo 
20:00
Tapahtuma paikka
Jänkälä (Kauppakatu 30, Kemi) + etäosallistuminen

Tervetuloa tunnelmallisiin torstai-iltoihin juhlahuoneisto Jänkälään Kemin keskustaan tai virtuaalisesti internetin välityksellä. Illoissa ideoidaan uusia palveluja ”Silver kansalle” eli +50 kemiläisille, kehitetään liiketoimintaa ja saadaan ajankohtaisia työkaluja markkinointiin. Tilaisuudet järjestetään hybridi -mallilla, eli tilaisuuteen on mahdollista osallistua paikan päällä tai etänä. Paikan päällä on tarjolla hyvikki iltapalaa. Tilaisuudet ovat yrittäjille maksuttomia.

 

Koronatilanteesta johtuen paikanpäälle osallistuvien määrä voi olla rajallinen. Tällöin mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset. Muille tarjotaan etäosallistumismahdollisuus.

 

Iltojen teemat

18.2. Mitä kemiläiset +50 kuluttajat haluavat?
Tuloksia syksyllä 2020 tehdystä kyselystä, joka tuotti 318 vastausta. Keskustelua siitä, miten tuloksia voisi hyödyntää jatkossa. Fasilitaattorina hanketyöntekijä Anne Oikarinen.

 

4.3 "Tunne asiakkaasi"
Pohditaan yhdessä millainen asiakas +50 kemiläinen kuluttaja on. Fasilitaattorina Maija-Leena Rissanen ja Anne Oikarinen.

 

18.3 "Hyvin tuotteistettua on helpompi markkinoida ja myydä"
Käydään läpi tuotteiden ja palvelujen kohdistamista +50 asiakasryhmille. Fasilitaattorina Maija-Leena Rissanen ja Anne Oikarinen.

 

Ilmoittaudu tästä 

 

Lisäksi jatkotyöskentelyyn sitoutuneille yrityksille on tarjolla henkilökohtaista konsultointia asiantuntijan toimesta. Ajankohta sovitaan yhdessä.

 


Työpajojen asiantuntijana toimii Maija-Leena Rissanen: kasvukoutsi, yritysvalmentaja ja liikkeenjohdon konsultti Arctic Ideas Consulting yrityksestä. Maija-Leena on toiminut 30 v eri toimialoilla myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Hänellä on käytännön kokemusta siitä, mikä toimii yrityksen hakiessa uutta liiketoimintaa ja kasvua, myös kansainvälisesti. Hänen työuransa on ollut vahvasti tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen myynnissä, tuotehallinnassa ja markkinoinnissa eri kokoisissa yrityksissä.

Lisätietoa Maija-Leenasta täällä

 


Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Silver Economy Kemi -valmisteluhanke

Anne Oikarinen

puh: +358 40 6487449

anne.oikarinen@kemi.fi tai ilmoittaudu suoraan linkistä: https://bit.ly/3k1hNop

Tapahtumakalenteri

Katso kaikki tapahtumat