Ajankohtaista

Vihreän siirtymän puolestapuhuja Ilkka Herlin on huolissaan, jos tuleva hallitus tinkii ilmastotavoitteista

17.05.2023

Cargotecin suuromistaja, pääomasijoittaja Ilkka Herlin on  huolissaan, jos uusi hallitus aikoo tinkiä ilmastotavoitteista. Vihreällä siirtymällä on kiire eikä aikaa ole hukattavana hetkeäkään, Herlin sanoo. Ilkka Herlin on tunnettu vihreän siirtymän puolestapuhuja ja pääomasijoittaja.

 

Ilkka Herlin mukana #ACEF2023 -forumissa 

Ilkka Herlin osallistuu Kemissä 7.-8. kesäkuuta järjestettävään valtakunnalliseen teollisen kiertotalouden ACEF2023 -forumiin Kiertotalouskeskuksen tuottamassa videohaastattelussa ja kertoo ajatuksiaan energiamurroksesta, vihreästä siirtymästä ja kiertotaloudesta.

Herlin suosittelee osallistumaan #ACEF2023 -forumiin, sillä pohjoisessa ollaan kiertotaloudessa oikealla tiellä. 

ACEF2023 -forum on maksuton matalan kynnyksen tapahtuma, johon voivat osallistua kaikki energiamurroksesta, vihreästä siirtymästä ja kiertotaloudesta kiinnostuneet. 

Mukana ovat muun muassa Infinited Fiber Company, Outokumpu, Metsä Fibre, Myrsky Energia, P2X Solutions, Vaara-konserni ja My Favorite Piece. 

ACEF2023 -forumin ilmoittautuminen päättyy 2.6.

Forumissa jaetaan valtakunnallinen Vuoden suomalainen Kiertotalousteko -palkinto. ACEF2023:n Kiertotalousklubilla tarjotaan maksutonta hiilijalanjälkikonsultointia ja klubin VR-pisteellä voi tutustua virtuaalisesti kiertotalouteen.

Ilmoittautuminen ACEF2023-forumiin päättyy 2.6.2023. Mukaan mahtuu 150 nopeiten ilmoittautunutta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

ACEF2023 VERKKOSIVUT

ILMOITTAUDU TÄSTÄ ACEF2023-FORUMIIN

TEKSTI JA VIDEON EDITOINTI: SOILE SUVANTO

VIDEON KUVAUS: MEDIAFARMI