Ajankohtaista

SMCOY on nauttinut FEM2023:ssa eniten uusien asiakkaiden auttamisesta ja inspiroivista keskusteluista

03.11.2023

Stress Measurement Company Oy piti kaivosalan FEM2023 tapahtumaa yritykselleen erittäin onnistuneena. SMCOY on ollut mukana Kemin Digipoliksen ja Kiertotalouskeskuksen yhteisosastolla, jossa oli mukana useita kaivosalan palveluyrityksiä.

stressmanagementcanvafem

Parasta antia SMCOY:lle on uusien asiakkaiden auttaminen.

"Oli hienoa päästä kertomaan uusille asiakkaille, miten me voimme auttaa heitä ja mitä me osaamme", kertoo Rock Mechanics Engineer Enrique Caballero Stress Measurement Companysta. 

Caballero kertoo nauttineensa myös inspiroivista keskusteluista. "Oli todella hienoa päästä keskustelemaan oman alan ammattilaisten kanssa kaivosalan asioista", Caballero sanoo.

Caballero oli nyt toista kertaa mukana FEM-kaivostapahtumassa ja sanoo olevansa tyytyväinen tapahtuman antiin. "Kerta kerralta paranee", hän nauraa.

Stress Measurement Company Oy pitää tärkeänä olla mukana FEM-tapahtumassa.

"Paitsi että se on suuri tapahtuma, FEM on paikka, jossa voi päivittää viimeisimmät kaivosalan kuulumiset", Caballero summaa.

FEM2023 -kaivosalan tapahtuman virallinen ohjelma päättyi 2.11. Tänään 3.11. ovat vuorossa kaivosretket Agnico Eagle Finlandin Kittilän kaivokselle ja Bolidenin Kevitsan kaivokselle.

YRITYKSET MUKANA DIGIPOLIKSEN OSASTOLLA:

KAIVOSALA HAKEE UUSIA RATKAISUJA -JUTTU:

TEKSTI JA GRAFIIKKA: SOILE SUVANTO