Ajankohtaista

Miia Tauriainen kasvuyritys Owatec Groupista on Kiertotalouskeskuksen LinkedInin tuhannes seuraaja

18.06.2021

Kiertotalouskeskuksen LinkedIn-profiilia seuraa jo yli tuhat käyttäjää. Määrä on yli kolminkertaistunut puolessa vuodessa. Toukokuun aikana päivitykset tavoittivat peräti 15 000 seuraajaa, suosituimpana Kiertotalouskeskuksen verkkosivujen uuden #kiertotalousteko -sarjan juttu katkarapuvuoresta lähteneestä kiertotalouskeksinnöstä. Kiertotalouskeskuksen tuhannes seuraaja Miia Tauriainen  työskentelee kovaa vauhtia kasvavassa kiertotalouden yrityksessä Owatec Groupissa.

tuhanneslinkkari-1

Vesi- ja ympäristöalan kiertotalousyhtiö Owatec Groupissa talous- ja hallintopäällikkönä työskentelevä Miia Tauriainen halusi päivittää LinkedIn -uutistarjontaansa ja sitä kautta LinkedIn suositteli Kiertotalouskeskusta hänelle.

"Onneksi linkkari osasi ehdottaa Kiertotalouskeskuksen sivustoa. Muutaman päivän tutustumisen perusteella päivitykset ovat juuri meitä kiinnostavia ajankohtaisia uutisia ja tärkeitä tietoja. Haluamme pysyä kartalla esimerkiksi yritysten investoinneista ympäristöön ja prosessien tehostamisesta ympäristöystävällisemmäksi", Tauriainen kertoo.

Owatec Groupissa on tärkeää pysyä ajan hermolla asioissa, sillä yrityksellä on nyt kova kasvuvauhti päällä. Yhtiö aloitti yhteistyön toukokuussa pääomasijoittaja Nordic Optionin kanssa liiketoiminnan kiihdyttämiseksi. "Meille rekrytoidaan jatkuvasti lisää väkeä ja investoinnit auttavat tekemään tuotantoa isossa mittakaavassa. Aiempina vuosina olemme keskittyneet enemmän teknologioiden kehittämiseen", Tauriainen kertoo.

Owatec on mukana myös mittavassa Tocanem-tutkimushankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää teknologioita metallien tuotannon hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. "Nämä ovat meille erittäin tärkeitä hankkeita. Saamme kehitettyä omia menetelmiä ja tiivistettyä yhteistyötä muiden yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa", Tauriainen sanoo.

Tauriainen kertoo, että he palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä. "Voimme muokata prosessit räätälöidysti asiakkaan mukaan ja pystymme tarjoamaan yrityksille vesien käsittelyn tehostamista ja saamaan raaka-aineita kierrätettyä jätevirroista takaisin hyötykäyttöön."

Tauriainen kehuu työpaikkaansa erittäin innovatiiviseksi. "Olemme nopeasti kasvava nuorekas yritys ja meillä on huippuhyvä työtiimi. Lisäksi meillä on tietysti hyvät tuotteet ja lupaava kasvukehitys."

Kiertotalouskeskuksen LinkedIn

TEKSTI:SOILE SUVANTO