Ajankohtaista

Maanrakennus Alamäki verkostoituu FEM-kaivostapahtumassa Levillä

02.11.2023

Torniolainen Maanrakennus Alamäki pitää hyödyllisenä osallistumista kaivosalan suurtapahtumaan FEM2023:een Kittilän Levillä. Vaikka konkreettista hyötyä tapahtumasta ei paikan päällä näyttäisi tulevan, on osallistuminen sijoitus tulevaisuuteen.

alamakiFEM-1

Maanrakennus Alamäki Oy toimii kaivospuolella pääasiassa lisäurakoissa.

"Toimimme esimerkiksi sivukivikasojen maisemoinnissa ja olemme tehneet rikastehiekka-altaiden korotuksia",  logistiikan yksikönjohtaja Antti Pietilä Maanrakennus Alamäki Oy:stä kertoo.

FEM-kaivostapahtumaa Pietilä pitää erinomaisena paikkana verkostoitua sekä tavata jo nykyisiä kumppaneita.

"Vaikka nykyään monet asiat hoituvat Teamsin kautta, on tällainen tapahtuma, jossa pääsee paikanpäälle ja samalla kertaa tapaamaan useita tahoja erittäin hyödyllinen", Pietilä kuvailee.

Tärkeimpänä tavoitteena on ollut tavata eri sidosryhmiä. "Messujen ja tapahtumien tuloksien arviointi on kohtuullisen vaikeaa, mutta verkostojen luonti on se asia, joka käytännön arjessakin näkyy. Ihmisille on mukavampi soittaa, kun on tavattu ja kätelty. FEM on ikään kuin satsaus tulevaisuuteen", Pietilä sanoo.

Maanrakennus Alamäki odottaa merkittävää kasvua 2025

Pietilä arvioi, että vuosi 2024 voi olla haasteellinen monelle johtuen hiljentyneestä maailmantilanteesta. 

"Me odotamme vuonna 2025 merkittävää kasvua johtuen uusita urakoista teollisuuden parissa. Kaivospuolella tilanne on varmaankin stabiili", Pietilä sanoo.

YRITYKSET MUKANA DIGIPOLIKSEN OSASTOLLA:

KAIVOSALA HAKEE UUSIA RATKAISUJA -JUTTU:

FEM2023 VERKKOSIVUT:

TEKSTI JA GRAFIIKKA: SOILE SUVANTO