Ajankohtaista

Kiertotalouskeskus saunan lauteilla WCEF2021:ssä

08.09.2021

Kiertotalouskeskus on näyttävästi esillä ensi viikolla maailmanlaajuisessa kiertotalousfoorumissa WCEF2021:ssä. Kiertotalouskeskuksen livestream pyörähtää käyntiin 15.9.2021 klo 15 Suomen aikaa ja tapahtuma kestää noin pari tuntia. Livesession teemana ovat ekoteollisuuspuistot ja niiden toiminnan mittaaminen. Suomalainen avoin tapa toimia ekoteollisuuspuistojen verkostossa tuottaa hedelmää ja herättää myös kansainvälistä kiinnostusta.

WCEFSAUNA

Saunan lauteille suoraan lähetykseen Kiertotalouskeskuksesta nousee johtajamme Tuomas Pussila. Mukana on lisäksi monia kiertotalouden intohimoisia ja kiinnostavia asiantuntijoita kuten yksikön päällikkö Klaus Tyrkkö UNIDO:sta, johtava asiantuntija Nani Pajunen Sitrasta ja projektipäällikkö, yliopettaja Sanna Tyni Lapin ammattikorkeakoulusta.  

Kuulemme lähetyksessä myös Metsä Groupin tuoreen ilmasto- ja kiertotalousjohtaja Maija Pohjakallion ajatuksia teollisesta kiertotaloudesta ja Kemin biotuotetehdashankkeesta.

Tilaisuudessa otetaan etäyhteyksiä  myös kiertotalouden asiantuntijoihin Ruotsiin: Mirat Murata, Senior Lecturer, Linköping University ja Kanadaan: Timo Mäkinen, Director of Operations, NISP Canada. 

Myös yleisö pääsee halutessaan osallistumaan striimiin ja esittämään asiantuntijoille kysymyksiä.

Livesessioon ehtii hyvin vielä ilmoittautumaan ao. linkistä. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Lisätietoja myös ao. linkistä.

REKISTERÖITYMINEN LIVESTRIIMIIN:

LISÄTIETOA LIVESTRIIMISTÄ:

SOILE SUVANTO