Ajankohtaista

Kiertotalouskeskuksen livesessiosta WCEF2021-tapahtumassa tulee huippukansainvälinen

15.09.2021

Kiertotalouskeskuksen livesessiosta maailman kiertotalouskonferenssi WCEF2021:ssa 15. syyskuuta on tulossa erittäin kansainvälinen. Interaktiiviseen livestreamiin on tullut ilmoittautumisia yli 50:stä maasta. Ennakkoon tapahtumaan on rekisteröitynyt jo yli 250 henkilöä.

wcefROCKTODAY15092021

Ilmoittautumisia on tullut laajasti eri puolilta maapalloa, muun muassa Aasiasta, Afrikasta, Amerikasta ja Euroopasta.

"Olemme erittäin iloisia, että ilmoittautumisia on tullut Suomen lisäksi eri puolelta maailmaa. Maista mainittakoon esimerkkeinä Uusi-Seelanti, Venezuela, Jamaica, Japani, Saksa ja tietysti konferenssin järjestäjämaa Kanada", viestintäasiantuntija Soile Suvanto Kiertotalouskeskuksesta riemuitsee.

Kiertotalouskeskuksen livestriimin aiheena ovat ekoteollisuuspuistot ja niiden toiminnan mittaaminen.  "Lähetyksemme tarjoaa mielenkiintoista tuoretta tietoa aiheesta ja tapamme toimia ekoteollisuuspuistojen verkostossa voi tuoda uusia näkökulmia striimiin osallistuville ja ehkäpä mekin saamme uusia näkökulmia asiaan", Kiertotalouskeskuksen johtaja Tuomas Pussila sanoo.

Striimi on myös lähetyksenä pyritty tekemään kiinnostavaksi. "Lähetyksessä on paljon erilaisia elementtejä. On studiossa vaihtuvia vieraita, videoinserttejä, yleisön osallistamista mentimeterillä ja chätillä sekä osa vieraista on mukana etäyhteydellä, joten lähetyksenäkin tämä on hyvin mielenkiintoinen show sisältöä tietysti unohtamatta",  Suvanto sanoo.

Kaikki lähetyksen henkilöt on valittu huolella. "Mukana on alan intohimoisia eksperttejä, joten lupeissa on kiinnostavaa keskustelua", Suvanto sanoo studiolta, joka on rakennettu Helsingin Sitran tiloihin.

Lähetys alkaa 15.9.2021 klo 15 Suomen aikaa ja lähetys loppuu noin kello 16.45.

VOIT ILMOITTAUTUA STRIIMIIN TÄSTÄ:

Kiertotalouskeskus on valmistellut livesession yhteistyössä Sitran ja Norrum Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Lähetystekniikasta vastaa Factor Nova.

LISÄTIETOJA STRIIMISTÄ TÄSTÄ:

Koko WCEF2021 on koonnut yhteen tänä syksynä yli 7000 kiertotaloudesta kiinnostunutta eri puolilta maailmaa. Tapahtuma on tänä vuonna koronatilanteen vuoksi virtuaalinen. Tapahtumaa organisoi tällä kertaa Kanada.