Ajankohtaista

Invest In Veitsiluoto etsii vastuullista ja energistä moniosaajaa vetämään projektia

29.01.2022

Invest In Veitsiluoto -hanke etsii vastuullista ja energista projektipäällikköä vetämään hanketta. Tavoitteena hankkeessa on houkutella yrityksiä sijoittumaan Kemin Veitsiluotoon ja laajemminkin Kemi Keminmaa - Simo -alueella. Projektipäällikön työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät runsaasti viestintää, sijoituspalvelujen kehittämistä, yritysten kohtaamista ja toimintaympäristön tuotteistamista. 

 

Invest in Veitsiluoto on osa Kemin äkillisen rakennemuutoksen toimintasuunnitelmaa, jonka tavoitteena on minimoida Stora Enson tehtaan sulkemisen negatiiviset vaikutukset ja luoda alueelle jopa tuhat uutta työpaikkaa. Hankkeen toteuttaa Kemin Digipolis Oy yhteistyössä Stora Enson, Kemin kaupungin ja ELY-keskuksen kanssa. 

Määräaikaisen projektipäällikön työtehtävä sijoittuu Digipoliksen tiimiin. Tehtävä on vastuullinen, itsenäinen ja siinä edellytetään tuloksia. 

"Työtehtävä edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme erilaisista taustoista tulevia ammattilaisia, joten ota rohkeasti yhteyttä", toimitusjohtaja Kimmo Heikka Kemin Digipolis Oy:sta kertoo.

Oheisesta videosta löydät lisätietoja projektipäällikön hausta. Haku tehtävään päättyy 19.2.2022.

Alla olevasta jutussa kerrotaan Invest In Veitsiluoto -hankkeesta:

https://www.digipolis.fi/ajankohtaista/invest-in-veitsiluoto-hanke-tukee-yritysten-sijoittumista-tehdasalueelle-ja-kemin-seudulle?hsLang=fi

TEKSTI JA VIDEO: SOILE SUVANTO