Ajankohtaista

FEM2023 Levi on kemiläiselle Akkoy Servicelle tärkeä kohtaamispaikka

01.11.2023

Kemin Digipoliksen ja Kiertotalouskeskuksen yhteisosastolla FEM2023 -kaivostapahtumassa mukana oleva kemiläinen kaivospalveluyritys Akkoy Service Oy pitää tapahtumaa merkittävänä alan kohtaamispaikkana. 31.10.-2.11. Kittilän Levillä järjestettävään kansainväliseen kaivosalan tapahtumaan osallistuu noin 1200 rekisteröitynyttä osallistujaa. Tapahtuma on loppuunmyyty. 

FEMAkkoy

Akkoy Service Oy:n toimitusjohtaja Arto Koivumaan mielestä tapahtumassa on syytä olla mukana. "Mukana ovat kaikki alan tärkeimmät toimijat ja toimittajat", Koivumaa sanoo.

Huolto- ja kunnossapitoratkaisuja kaivosteollisuudelle toimittava Akkoy Service on ollut FEM-tapahtumassa mukana aiemminkin.

"Jokainen osallistumiskerta on tuonut vähintään yhden asiakkuuden, joista toiset ovat olleet lyhyempiä, jotkut taas ovat kulkeneet mukana vuosikaudet."

Koivumaa sanoo, että tapahtuman tärkeintä antia on kuitenkin näkyminen, sillä se tuo mahdollisuuksia tulevaisuuteen. Yritys on kasvuhakuinen.

"Panostukset tulevat näkymään piakkoin", Koivumaa sanoo.

Akkoy Service ponnistelee kestävyyden eteen

Vihreä siirtymä ja kestävyysasiat ovat Akkoy Servicelle tärkeitä arvoja. 

"Tekoja on tehty ja tehdään edelleen esimerkiksi hiilineutraalisuuden saavuttamiseksi. Voimme panostaa näissä asioissa erityisesti lämmitykseen, sähköön ja ajoneuvoihin", Koivumaa sanoo.

Akkoy Service työskentelee Kemistä käsin niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa lähes 30 ammattilaisen voimin.

Oheisesta videosta näkyy kaikki yritykset, jotka ovat mukana Kemin Digipolis Oy:n ja Kiertotalouskeskuksen yhteisosastolla FEM2023 -kaivostapahtumassa Kittilän Levillä. Yhteisosasto löytyy Hotel Levi Panoramasta B1-B4:stä.

KAIVOSALA HAKEE UUSIA RATKAISUJA -JUTTU:

YRITYKSET MUKANA DIGIPOLIKSEN OSASTOLLA: