Ajankohtaista

Ekoteollisuuspuistojen webinaari kertoo menestystarinoita Suomesta ja verkottaa yrityksiä

08.04.2022

”Ekoteollisuuspuistot – menestystarinoita Suomesta” -webinaarissa tiistaina 17.5. klo 9-11 kerrotaan yritysten menestystarinoita eri puolilta Suomea sijaitsevista ekoteollisuuspuistoista. Lisäksi kaikille avoimessa webinaarissa kerrotaan, kuinka rahoittaa tulevaisuuden vihreää kasvua. Osallistujien on mahdollisuus myös verkostoitua ja luoda uusia kontakteja.

menestystarinoitasuomesta08042022

Tilaisuuteen on saatu mukaan erinomaisia puhujia ympäri Suomea. Muun muassa Metsä Groupin ilmasto- ja kiertotalousjohtaja Maija Pohjakallio kertoo Metsän uusista mahdollisuuksista kiertotalouden näkökulmasta, Borealiksen HSE päällikkö Katja Lahti kertoo Borealiksen menestystarinan Kilpilahdessa ja  toimitusjohtaja Petri Tolonen avaa CH-Bioforcen yritystarinaa. Ilmastorahaston asiakkuusjohtaja Pia Erkinheimo kertoo, kuinka rahoittaa tulevaisuuden vihreää siirtymää. 

Ekoteollisuuspuistoista esittäytyvät Kokkolan ekoteollisuuspuisto, Kokkola Industrial Park ympäristöpäällikkö Virve Heikkisen alustamana teemalla perinteinen puisto, joka katsoo tulevaisuuteen.  Kemi-Tornion seudulla ekoteollisuuspuisto on äkillisen rakennemuutoksen kourissa, mutta muutos on mahdollisuus ja tästä kertoo Kiertotalouskeskuksen johtaja Tuomas Pussila. Green Industry Parkin johtaja Linda Fröberg-Niemi taas johtaa uudistuvaa teollisuusaluetta Naantalissa start-up -yrityksineen. 

Mielenkiintoisten alustusten lisäksi webinaarissa on paneelikeskustelu teemasta Kiertotalouden muutoksentekijät Suomessa, johon osallistuvat ainakin Erkinheimo, Pohjakallio ja Tolonen. Paneelikeskustelun moderaattorina toimii Jukka Teräs Norrum Oy:stä. 

Ilmoittautuminen on avattu

Tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä suorana lähetyksenä studiosta Turusta, ja osa puhujista liittyy linjoille etänä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu:

EKOTEOLLISUUSPUISTOT - MENESTYSTARINOITA SUOMESTA

Tilaisuuden puhujaohjelman ja paneelikeskustelun jälkeen on mahdollisuus vapaamuotoiseen verkostoitumiseen ja matchmakingiin Teamsissa, jonne liitytään suoraan samalta tapahtumasivulta.

TEKSTI JA GRAFIIKKA: SOILE SUVANTO