Ajankohtaista

ACEF2022 on päässyt maailman suurimman kiertotalousfoorumin WCEF:n viralliseksi sivutapahtumaksi

21.04.2022

ACEF2022 Arctic Circular Economy Forum on päässyt maailman suurimman kiertotalousfoorumin WCEF:n viralliseksi sivutapahtumaksi. WCEF (World Circular Economy Forum) kokoaa vuosittain tuhannet liike-elämän johtajat, päättäjät ja asiantuntijat ympäri maailmaa keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. welcometokemiwcef20042022

ACEF2022 puolestaan on valtakunnallinen teollisen kiertotalouden foorumi, joka järjestetään 13.-14. kesäkuuta Kemissä.

"ACEF järjestetään ensimmäistä kertaa, mutta tarkoitus on alkaa järjestää tapahtuma vuosittain", kertoo Kiertotalouskeskuksen johtaja Tuomas Pussila. 

Pussila sanoo, että tämän kaltaiselle foorumille on selkeä tarve. "Tarjolla on koko teollisen kiertotalouden kattaus yhdeltä tarjottimelta ja tällaista tunnutaan kentällä kaipaavan. Ohjelma alkaa olla mukavasti tukevassa paketissa ja WCEF:n side eventien listalle pääsy tuntuu tietysti mukavalta", Pussila sanoo.

WCEF -SIVUTAPAHTUMAVERKKOSIVUT

Ohjelmassa käydään läpi pohjoisten alueiden kymmenien miljardien eurojen investointeja vihreään siirtymään. Lisäksi 14. kesäkuuta julkistetaan vuoden suomalainen kiertotalousteko tunnustuspalkinnon saaja.

VUODEN SUOMALAINEN KIERTOTALOUSTEKO

Tapahtumaan voi ilmoittautua toukokuun loppuun saakka ja ensimmäiset 200 ilmoittautunutta pääsevät mukaan.

ACEF2022 -VERKKOSIVUT

TEKSTI: SOILE SUVANTO