Ajankohtaista

ACEF2022 ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu

24.03.2022

ACEF2022 -kiertotalousforumin alustava ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen forumiin on avattu. Arctic Circular Economy Forum 2022 tarjoaa mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja teollisesta kiertotaloudesta. Ilmaiseen forumiin mahtuu mukaan 200 nopeinta ilmoittautujaa. Forum järjestetään 13.-14. kesäkuuta Kemin LumiLinnassa. Forumissa palkitaan ensimmäistä kertaa vuoden 2022 Kiertotalousteko.

ACEF-mobiili-600x600px-v1

"Arktisilla alueilla on käynnissä valtava miljardien eurojen investointibuumi, myös kiertotaloudessa. Tarjoamme teollisen kiertotalouden koko kattauksen forumissa ja tilaisuuden pitkästä aikaa tulla verkostoitumaan, keskustelemaan ja tapaamaan ihmisiä ihan oikeasti", Kiertotalouskeskuksen johtaja Tuomas Pussila sanoo.

ACEF2022 -kiertotalousforumin puitteet ovat myös upeat. Forum järjestetään Perämeren rannalla Kemin ympärivuotisessa LumiLinnassa. Mukaan mahtuu 200 nopeinta ilmoittautujaa. Forum on ilmainen.

Ehdota vuoden 2022 Kiertotaloustekoa

Ilmoittautumisen yhteydessä pääset ehdottamaan, mikä tai kuka olisi sinun mielestäsi ansainnut tunnustuksen vuoden 2022 Kiertotalousteoksi. Suomen ensimmäinen Kiertotalousteko -tunnustuspalkinto jaetaan forumissa 14. kesäkuuta.

Varsinainen seminaaripäivän ohjelma on luettavissa verkkosivulla ja se täydentyy vielä kevään aikana muun muassa puheenvuorojen pitäjien osalta. 

Alla olevasta linkistä löydät forumin ohjelman ja pääset ilmoittautumaan forumiin:

 

ACEF2022 -VERKKOSIVUT

 

TEKSTI: SOILE SUVANTO