Ajankohtaista

Valtakunnallinen kiertotaloustapahtuma ACEF2024 järjestetään Kemissä toukokuussa

22.03.2024

Valtakunnallinen kiertotaloustapahtuma Arctic Circular Economy Forum järjestetään Kemissä jo kolmannen kerran. ACEF2024 -forum järjestetään 29.-30. toukokuuta Kemin Lumilinnassa. Tapahtuman teemana on tällä kertaa Paremman bisneksen puolesta ja samalla ajatuksella palkitaan myös valtakunnallisen Vuoden Kiertotalousteko -palkinnon voittaja, joka julkistetaan #ACEF2024 -forumissa. 

Tapahtuman teemana on tänä vuonna Paremman bisneksen puolesta. "Asiaa käsitellään niin pk-yrittäjien, kestävyysasioiden, rahoitusasioiden kuin ehkä vähän yllättävistäkin näkökulmista", Kiertotalouskeskuksen johtaja Tuomas Pussila sanoo.

Vuoden Kiertotalousteko -palkinnon voittaja julkistetaan ACEF2024 -forumissa Kemin Lumilinnassa

Valtakunnallinen Vuoden Kiertotalousteko -palkinnon voittaja palkitaan tällä samalla ajatuksella. "Paremman bisneksen puolesta on ollut jo vuosia Kiertotalouskeskuksen slogan ja liittyy monella tapaa kiertotalouden liiketoimintaan. Palkittava kiertotalousteko tekee siis mielestämme jotain erityisen ansiokkaasti paremman bisneksen puolesta", Pussila muotoilee salaperäisesti. 

Aiempina vuosina Vuoden Kiertotalousteko -palkinnon ovat saaneet kiertotalousyhtiö EcoUp Oyj (2022) ja uusiokuitutehdasta Kemin Veitsiluotoon suunnitteleva Infinited Fiber Company (2023). 

Kiertotaloustapahtuma ACEF2024 on maksuton forum - mukaan mahtuu 150 osallistujaa

ACEF2024 -kiertotaloustapahtuman alustava ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu.

"ACEF2024 järjestetään tuttuun tapaan vain livenä, olemme pitäneet formaatista ja saaneet tapahtumasta osallistujilta hyvää palautetta", Pussila kertoo.

ACEF2024 -forumiin mahtuu mukaan 150 nopeiten ilmoittautunutta. "Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton ja tarkoitettu kaikille teollisesta kiertotaloudesta kiinnostuneille", Pussila sanoo.

Pussila rohkaisee mukaan erityisesti pk-yrityksien edustajia, vaikka he eivät vielä toimisikaan kiertotalousbisneksessä tai tietäisi mitään kiertotaloudesta.

"ACEF2024 on oiva tilaisuus tulla kuulolle saamaan tietoa vihreästä siirtymästä ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksista.  Yrittäjät saavat ohjelmasta tarttumapintaa, sillä meillä on aina ohjelmassa yritysesimerkkejä", Pussila lupaa.

ACEF2024 OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN

TEKSTI: SOILE SUVANTO