PK-kasvu: hanke Kemin, Keminmaan ja Simon pk-yritykselle

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa alueen kasvuhaluisia ja -kykyisiä yrityksiä lyhyen ja pidemmän kasvuohjelman tarpeisiin siten, että hankkeessa mukana olevat koulutusorganisaatiot sekä alueelliset kehitysorganisaatiot voivat jatkossa tukea palveluillaan alueen pk-yritysten kehitystarpeita. Mukana oppilaitoksista ovat Lappia, Redu, Lapin AMK ja Lapin yliopisto.

PK-kasvussa suunnitellaan saatujen tietojen pohjalta yrityksille kasvuohjelma, joka toteutetaan erillisinä yritys- tai yritysryhmähankkeina. Hankkeen lähtökohtana on alueen äkillinen rakennemuutos, johon hankkeella osaltaan haetaan ratkaisuja pk-yritysten kehittymisen kautta.

Hankkeessa Kemin Digipolis Oy on suorittamassa Kemin, Keminmaan ja Simon pk-yrityksille kasvukyselyä, jolla pyritään saamaan esiin kasvuhaluiset ja kasvukykyiset alueen yritykset. Kyselyllä selvitetään näiden yritysten kasvuun liittyvät haasteet ja mahdollisuudet.

Kyselyn suunnitteluun ovat osallistuneet alueen kunnat, oppilaitokset, viranomaiset sekä yrittäjät. 

Vastaamalla kyselyyn olet vaikuttamassa alueen yritysten kasvuun! Kysely on auki 30.4.2022 saakka.Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Vastaa kyselyyn

 

Lisätiedot:

Teemu Saralampi
mob. +358 40 1977 149
teemu.saralampi@digipolis.fi

 

VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb EU_EAKR_FI_vertical_20mm_rgb 

 

Topics: business kemi, Digipolis

Viimeisimmät Uutiset