Innovaatiovideoilla maailmalle

 

infofun

Oneminstoryn Antti Sipilä (vas.) ja Lapin AMK:n lehtori Antti Haase olivat Digipoliksen Jukka Auranevan johtaman Innofun-saminaarin tähtiluennoitsijoita.

Innofun on Lapin ammattikorkeakoulun toteuttama kansainvälinen hanke, jonka tavoitteena on tuottaa uusia innovatiivisia rahoitusratkaisuja ja markkinointityökaluja yrityksille. Lapin ammattikorkeakoulu järjesti Innofun-hankkeeseen liittyvän seminaarin Digipoliksessa 23. lokakuuta. Seminaarissa esiteltiin uusia mediatyökaluja innovaatioiden markkinointiin ja myyntiin globaalissa toimintaympäristössä. Pilottityön tuloksena on syntynyt yritysvideoita, jotka todentavat vanhan viisauden:

- Liikkuva kuva ja ääni kertoo enemmän kuin tuhat valokuvaa tai miljoona sanaa, pelkisti Lapin AMK:n lehtori Antti Haase.

Seminaarin kouluttajina toimivat Suomen johtavat ammattilaiset markkinointivideoiden tuottamisen saralla. Sekä Oneminstoryn Antti Sipilän että Superclickin Sami Paassolan esitykset herättivät suurta mielenkiintoa.

- Markkinointitoimenpiteiden suunnitelma ja digitoteutus voi olla miten mullistava tahansa, mutta kaikki on tyhjää jos tunteita liikuttava sisältö puuttuu. Siksi videon tarinaan kannattaa kiinnittää erityisen paljon huomiota, opasti Sami Paassola.

Seminaarissa julkistettiin Lapin ammattikorkeakoulun, Digipoliksen ja yhteistyökumppanien välinen yhteistyösopimus yrittäjille suunnatusta innovaatiovideopalvelusta ja avattiin videopalvelun ensimmäinen hakukierros. Haku on suunnattu alueen yrityksille ja mukaan valitaan max 6 yritystä tuotantojaksolle 2015.

Viimeisimmät Uutiset