Hyvää Yrittäjän päivää! – Kemi parantaa yrityspalveluitaan

Kemiläisille yrittäjille suunnattu Business Kemi neuvontasivu (www.businesskemi.fi) julkaistiin tällä viikolla. Sivusto on osa yrityspalveluiden uudistusta, josta vastaa Kemin Digipolis Oy ja Kemin kaupungin elinkeinopalvelut.  

Nyt avatulle sivustolle on koottu yritysneuvonnan yleisimmät palvelut. Tällaisia ovat esim. alkaville yrittäjille neuvonta perustamis- ja rahoituskysymyksissä, yritystoiminnan myyntiin tai ostoon liittyvä ohjaus, rekrytointipalvelut ja rahoitusneuvonta sekä tontti- ja toimitilaratkaisut.  

Perinteisesti eri toimijat viestivät omista palveluistaan omissa kanavissaan. Business Kemissä keskiössä on kuitenkin palvelun käyttäjä eli yrittäjä. Yrittäjälle ei ole oleellista se, kuka palvelun tuottaa, vaan se, mitä palvelu sisältää ja miten sitä voi hyödyntää. Saavutettavuus on keskeisessä asemassa ja sitä uudistuksella on haluttu parantaa.  

Haluamme, että jokainen kemiläinen yrittäjä tai yritystä perustava tietää, kenen puoleen kääntyä pienemmissä ja 
suuremmissa yritysneuvonnan kysymyksissä.
 

Business Kemissä on koottu yhteen paikkaan toimijoista riippumatta alueen julkiset palvelut kansantajuisesti ja selkeästi yrittäjille kohdennetussa muodossa. Meillä on monipuolisia ja eri toimialoilta yrityksille palveluita tuottavia toimijoita. Heidän palvelut täydentävät perinteistä yritysneuvontaa ja on tärkeää saada myös ne yrittäjien tietoisuuteen. 

Tänä päivänä toimivat yritykset kääntyvät yritysneuvonnan puoleen yleensä investointien ja kehittämistoimenpiteiden rahoitusratkaisuja miettiessään, mutta maksutonta neuvontaa on myös muihin yrityksen kehityskaaren vaiheisiin. Yritysneuvonnan uudistuksessa tiivistetään eri palvelutuottajien yhteistyötä ja panostetaan yrityksille suunnattavaan viestintään.  

Viimeisimmät Uutiset