Digipolis uudistui verkossa

 

digipolis-www

 

Digipoliksen uudet verkkosivut julkaistiin syksyllä. Ne ovat osa kokonaisvaltaista digiuudistusta, jonka tavoitteena oli erityisesti selkeämpi viestintä.

– Meidän Internet-sivut olivat aiemminkin hyvät, mutta vanhentuneet. Nyt haluttiin terävöittää viestintää ja siirtää sitä enemmän sähköisiin ratkaisuihin, kertoo Digipoliksen toimitusjohtaja Kimmo Heikka.

Tärkeä uudistus verkkosivustossa on sen responsiivisuus, eli nyt selaaminen eri päätelaitteilla, kuten matkapuhelimella tai tabletilla, on helppoa ja miellyttävää, kun sivusto skaalautuu näyttöpäätteen mukaisesti.

Uutiskirjeellä tiheämpää viestintää

Heikka kertoo, että Digipoliksen viestintää haluttiin lisätä, mutta samalla yksinkertaistaa. Tätä lähdettiin tavoittelemaan myös kokonaan uuden kanavan, sähköisen uutiskirjeen, kautta.

– Uutiskirjeessä on tiiviimmin tavaraa kuin esimerkiksi Digipolis Magazinessa, ja sen avulla voidaan viestiä tasaiseen tahtiin, vähintään kerran kuukaudessa, Heikka toteaa. Ensimmäinen uutiskirje on jo ilmestynytkin. Uutiskirjeen kohderyhmänä ja jakelulistalla ovat Digipoliksen asiakkaat ja sidosryhmät.

Uutiskirjeen jakelulistalle voi liittyä Digipoliksen verkkosivuilla www.digipolis.fi.

Teksti: Saija Ikola

Viimeisimmät Uutiset