Haikola ja Helamo alueyrityspalvelujen yrityskehittäjiksi

 

haikola_kuva

Kemi-Tornion alueyrityspalvelujen yhteyshenkilönä toimii yrityskehittäjä Timo Haikola.

Kemi-Tornion alueyrityspalvelujen tehtävänä on auttaa yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Alueyrityspalveluja vetää Digipolis tiiviissä yhteistyössä alueen kuntien ja muiden kehitysyhtiöiden kanssa. Toiminnan ytimen muodostavat startti-, hautomo- ja kasvupalvelut.

Yrityskehittäjä Jukka Auranevan siirryttyä uusien työhaasteiden pariin jatkavat alueyrityspalvelujen yrityskehittäjinä kokeneet ammattilaiset Timo Haikola ja Markku Helamo.

Haikola on tehnyt yli 30 vuoden uran muun muassa yrittäjänä ja yritysjohtajana sekä kotimaisissa että kansainvälisissä tehtävissä. Vuodesta 2008 hän on työskennellyt koulutustehtävissä yritysvalmentajana. Haikolan työhön on esimerkiksi kuulunut yrittäjyyteen ja eri ammattitutkintoihin valmentavaa koulutusta, ammattitutkintojen näyttöjen arviointia sekä yrittäjyyskasvatusta ja -valmennusta kehittävien projektien vetämistä sekä Pohjoisen kulttuuri-instituutin liiketoimintaosaamisen kehittämistehtäviä. Lisäksi hän on osuustoiminnallisen yrittäjyyden yhteyshenkilö Lapissa ja osuustoiminnan käynnistäjä koulutuskuntayhtymässä.

Lähes 40 vuoden ammattiuran puualalla tehnyt Helamo on työskennellyt vuodesta 1998 yrityskehittäjänä ja päällikkönä erilaisissa hankkeissa muun muassa Lapin yliopiston, Kehittämiskeskuksen, Ammattiopisto Lappian ja Digipoliksen palveluksessa. Hän on lisäksi toteuttanut satoja yrityshankkeita oman yrityspalveluyrityksensä kautta.

Lisätietoja:

Yrityskehittäjä Timo Haikola

Puh. +358 40 353 93 88

Email: timo.haikola@digipolis.fi

Topics: Digipolis Uutiset

Viimeisimmät Uutiset