INVEST IN KEMI

VETYTALOUS JA ENERGIAMURROS

 

Tervetuloa Kemiin, Meri-Lapin porttiin tulevaisuuden energiaan, jossa perinteet ja innovaatiot kohtaavat luoden kestävän ja puhtaan huomisen.
K-merkki_valkoinenlinkkariin
Kemin logistiset yhteydet maalla ja merellä tarjoavat vertaansa vailla olevan pääsyn globaaleille markkinoille, mikä on elintärkeää vetytalouden tuotteiden viennille.
K-merkki_valkoinenlinkkariin

Keskellä vihreän siirtymän jätti-investointeja Pohjois-Suomessa ja -Ruotsissa

Erinomaiset logistiset yhteydet
maa, vesi, ilma

Se, mikä luvataan, hoidetaan

 

KEMISSÄ YHDISTYVÄT UUSIUTUVA ENERGIA, LOISTAVAT LOGISTISET YHTEYDET SEKÄ INNOVATIIVINEN TEOLLINEN PERINNE

Kemi, Meri-Lapin sydämessä, on nousemassa keskiöön tulevaisuuden vetytaloudessa. Uusiutuva energia, loistavat logistiset yhteydet sekä innovatiivisen teollisuuden perinne luoden ihanteelliset olosuhteet vetytalouden kehittymiselle. Kemissä tuuli- ja vesivoima eivät ole vain luonnonlahjoja, vaan ne ovat perustana puhtaan energian tuotannolle, joka edistää alueen vetytaloutta.

Kemin logistiset yhteydet maalla ja merellä tarjoavat vertaansa vailla olevan pääsyn globaaleille markkinoille, mikä on elintärkeää vetytalouden tuotteiden viennille. Lisäksi Kemin alue tarjoaa ainutlaatuisen pääsyn biogeeniseen hiilidioksidiin, mikä on avainasemassa kestävien ja synteettisten polttoaineiden tuotannossa.

Kemi tarjoaa paitsi tarvittavat maa-alueet tuotantolaitoksille, myös tukevan tuen uusien energiaratkaisujen kehittämiseen. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Digipolis Satamankangas-292_HI RES-1
janne-rautio

Janne Rautio

projektipäällikkö, kestävä energiatalous
Digipolis-Sampsa

Sampsa Vuori

projektiasiantuntija, kestävä energiatalous
 

Kiertotalouskeskus

Tietokatu 6
94600 Kemi

 

Yritysalue
juuri sinulle


Invest in Kemi kutsuu yritystäsi menestymään kanssamme. Tutustu vaihtoehtoihimme sinulle ja yrityksellesi. Useimmat kohteista ovat joustavasti räätälöitävissä.  Palvelemme mielellämme, jos haluat tietää tarkempia tietoja yritysalueista, tai mielessäsi on jokin muu ratkaisu yrityksellesi. Löydät yritysalueen yhteyshenkilön alueen omalta sivulta.

Digipolis Merellinen Kemi-129-Pano-1

Invest in Kemi

Tilaa tästä kiertotalousasioihin keskittyvä Kiertotalouskeskuksen uutiskirje. Lähetämme uutiskirjeen noin kuusi kertaa vuodessa.