INVEST IN KEMI
KIERTOTALOUS

 

Tervetuloa kiertotalouden kotiin, Kemiin. Täällä alettiin yli kymmenen vuotta sitten laskea Meri-Lapin sivuvirtoja ja miettiä niille uusia käyttötarkoituksia. Tästä lähti syntymään maailman ensimmäinen kiertotalouden tiekartta ja perustettiin Kiertotalouskeskus.
K-merkki_valkoinenlinkkariin
Kiertotalouskeskuksessa ahkeroi tänä päivänä tusinan verran asiantuntijoita kiihdyttämässä, sparraamassa, hankkeistamassa, digitalisoimassa, viestimässä ja edistämässä kaikin mahdollisin tavoin kiertotalouden liiketoimintaa niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin.
K-merkki_valkoinenlinkkariin
Kiertotaloudella on täällä kuitenkin paljon pidemmät perinteet, väitämme, että jopa satavuotiset. Katso alla oleva minuutin video, jossa kerromme lisää.
K-merkki_valkoinenlinkkariin

Keskellä vihreän siirtymän jätti-investointeja Pohjois-Suomessa ja -Ruotsissa

Erinomaiset logistiset yhteydet
maa, vesi, ilma

Se, mikä luvataan, hoidetaan

 

KIERTOTALOUS EI OLE MEILLE HETKEN HUUMAA –

TULE KIERTOTALOUDEN KOTIIN KEMIIN

Meille kierto- ja biotalous ei ole hetken huumaa, olemme hyödyntäneet sivuvirtoja jo yli sata vuotta Laitakarissa. Maailman ensimmäinen kiertotalouden tiekartta on saanut alkunsa sekin Meri-Lapista, kun insinöörimme alkoivat laskea alueen teollisuuden sivuvirtakasoja ja pohtia, pitäisikö niille keksiä uusiokäyttöä.

2024 suhtaudumme kierto- ja biotalouteen edelleen intohimoisesti. Meille mahtuu vihreän siirtymän liiketoimintaa edelleen lisää, niin isoja kuin pieniä toimijoita.

Alueelta löytyy valmiiksi kaavoitettuja yritysalueita ja tiloja sekä räätälöitävissä olevia ratkaisumahdollisuuksia. Meri-Lapista löytyy myös vankkaa ammattiosaamista kiertotalousyritykseesi.  

Mietimme kernaasti asioita kanssasi yhdessä.
Paremman bisneksen puolesta.

 

Digipolis Satamankangas-292_HI RES-1
Digipolis Tuomas Pussila Hi-Res-1

Tuomas Pussila

johtaja, Kiertotalouskeskus
Digipolis-jani-malaska

Jani Mäläskä

projektiasiantuntija, kiertotalouden kiihdyttäjä, Kiertotalouskeskus
 

Kiertotalouskeskus

Tietokatu 6
94600 Kemi

 

Yritysalue
juuri sinulle


Invest in Kemi kutsuu yritystäsi menestymään kanssamme. Tutustu vaihtoehtoihimme sinulle ja yrityksellesi. Useimmat kohteista ovat joustavasti räätälöitävissä.  

Palvelemme mielellämme, jos haluat tietää tarkempia tietoja yritysalueista, tai mielessäsi on jokin muu ratkaisu yrityksellesi. Löydät yritysalueen yhteyshenkilön alueen omalta sivulta.

Digipolis Merellinen Kemi-129-Pano-1

ALA KIERTOTALOUSKESKUKSEN KIRJEKAVERIKSI

Ala meidän kirjekaveriksi ja pysyt kartalla, miten Kiertotalouskeskus työskentelee paremman bisneksen puolesta.

Lähetämme uutiskirjeen noin kuusi kertaa vuodessa.