INVEST IN KEMI

VEITSILUOTO

 

Veitsiluoto on muuntautuva teollinen ympäristö. T-kem kaava mahdollistaa 190 hehtaarin alueelle erilaisia teollisuusratkaisuja.

Ajoksen satama

8 min

T-kem kaava

190 ha

Valtatie E-8

8 min

 

Veitsiluoto on muuntautuva teollinen ympäristö

Veitsiluoto on 190 hehtaarin kokoinen teollisuusalue, mihin haetaan uutta teollista toimintaa. Tämä kohde soveltuu erityisesti energiaintensiiviseen toimintaan, joka vaatii teollisia-, säilytys- ja  toimistotiloja. Alue on kokonaisuudessaan T-KEM kaavoitettu.
 
Veitsiluodossa on sekä vapaita teollisuusrakennuksia että lisärakennusmahdollisuuksia.
 
Invest in Veitsiluoto -hanke houkuttelee uusia yrityksiä Kemi – Keminmaa – Simo – alueille ja tukee yritysten sijoittumista Veitsiluodon tehdasalueen yrityspuistoon. Invest in Veitsiluoto on osa Kemin äkillisen rakennemuutoksen toimintasuunnitelmaa, jonka tavoitteena on minimoida Stora Enson tehtaan sulkemisen negatiiviset vaikutukset ja luoda alueelle jopa tuhat uutta työpaikkaa. Hankkeen toteuttaa Kemin Digipolis yhteistyössä Stora Enson, Kemin kaupungin ja ELY-keskuksen kanssa.
 
Alueella toimii tällä hetkellä Stora Enso Veitsiluodon saha ja teollisia tukitoimintoja tuottavat Nevel, Viafin Service, Eurofins, Securitas ja Veljekset Toivanen.
 
Kuusakoski on perustamassa Veitsiluotoon teräksenkierrätyslaitosta ja Infinited Fiber Company suunnittelee sinne kierrätystekstiilitehdasta.
 
teksti projektipäällikkö Päivi Keisu Invest in Veitsiluoto
 

Ota yhteyttä Kimmo Heikkaan tai Päivi Keisuun Veitsiluotoon liittyvissä investointiasioissa. 

Invest in Kemi Stora Enso Veitsiluoto KUVA KUVAVUORINEN
kimmo-heikka

Kimmo Heikka

elinvoimajohtaja Kemin kaupunki, toimitusjohtaja Kemin Digipolis Oy
Keisu-Päivi

Päivi Keisu

projektipäällikkö, Invest in Veitsiluoto, Kemin Digipolis Oy
 
VEITSILUOTO

Rivinkarintie 69
94800 Kemi FI

 

Yritysalueet

tutustu tarjontaamme


Invest in Kemi kutsuu yritystäsi menestymään kanssamme. Tutustu vaihtoehtoihimme sinulle ja yrityksellesi. Useimmat kohteista ovat joustavasti räätälöitävissä.  Palvelemme mielellämme, jos haluat tietää tarkempia tietoja yritysalueista, tai mielessäsi on jokin muu ratkaisu yrityksellesi. Löydät yritysalueen yhteyshenkilön alueen omalta sivulta.

Invest in Kemi Stora Enso Veitsiluoto KUVA KUVAVUORINEN

Invest in Kemi

Tilaa tästä Digipoliksen uutiskirje ja pysyt kartalla.