Digipoliksen ja Kemin kaupungin yhteinen palveleva puhelin auttaa yrittäjiä koronaviruksen jyllätessä

20.3.2020 8:53:43

Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä jokaisen suomalaisen elämään tavalla tai toisella. Kemin Digipolis ja Kemin kaupunki haluavat tiedottaa niistä toimista, joilla ne pyrkivät verkostonsa kanssa minimoimaan poikkeuksellisen tilanteen negatiiviset vaikutukset alueen yrityksiin.

- Kokoamme tietoa ja kommentoimme mm. työ- ja elinkeinoministeriölle alueemme yritysten tilanteesta, jotta suunnitteilla olevat tukiratkaisut palvelisivat mahdollisimman tehokkaasti alueen elinkeinoelämää. Tiedostamme tilanteen asettamat haasteet yritysten arkeen ja teemme parhaamme, jotta yrityskenttämme pääsee jälleen jaloilleen, kertoo Digipoliksen yrityskehittäjä Ella Saarenpää.

Kemiläisille ja muille alueen yrittäjille on avattu yhteistyössä Meri-Lapin Nuorkauppakamarin kanssa Facebook-ryhmä, jossa yritykset voivat viestiä kuluttajille, MITÄ palveluja ja MITEN ne ovat asiakkaiden saatavilla poikkeuksellisessa tilanteessa. Yrittäjä - kerro kuluttajalle palveluistasi!

Kemin Digipoliksen ja Kemin kaupungin yhteinen puhelinpalvelu auttaa, mikäli yrittäjä haluaa jutella paikallisen yrityskehittäjän kanssa. Puhelinpalvelu on auki ma-pe klo 8-10 sekä mahdollisuuksien mukaan myös päivystysajan ulkopuolella numerossa 040 7612174. Puhelinpalvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Digipolis kerää ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä linkkejä alueen yrityksille. Lue päivittyvä tietopaketti aiheesta!  

Lisätietoja:

Yrityskehittäjä Ella Saarenpää
p. 040 761 2174
email: ella.saarenpaa(at)digipolis.fi

Topics: Invest in Kemi - Ajankohtaista

Viimeisimmät