Sähköpooli taitaa sähköistyksen erikoiskohteet

5.5.2020 16:27:25

Sähkpooli

Kemiläinen Sähköpooli on tarjonnut sähköasennuspalveluita jo lähes 30 vuoden ajan alueen teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Yritys on löytänyt omat erikoisosaamisen alueensa, joiden piirissä se palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti laadulla ja ylpeydellä.

Monipuolinen teollisuutta ja julkista sektoria palveleva sähköliike Kemissä

Kymmenen henkilöä työllistävä Sähköpooli Oy on erikoistunut mm. julkisten laitosten, sairaaloiden sekä teollisuuslaitosten sähköistyksiin. Työt käsittävät laajalti erilaisia sähkötöitä, ATK-kuituverkkojen asennuksista suurjännitetöihin.

Yrityksen erikoisosaamisalueet vaativat ajantasaista osaamista uusimmista ratkaisuista. Koko henkilöstö on kouluttautunut muun muassa räjähdysvaarallisten Ex-tilojen sähköasennuksiin. Paloilmoitinasennuksissa yritys on Schneider Electricin partneri.

– Mikä toisille on erikoistyötä, on meille rutiinia, toteaa Sähköpoolin toimitusjohtaja Jari Surakka.

Monipuolisesta asiakaskunnasta ja Sähköpoolin erikoisosaamisesta kertoo myös viime aikaisten projektien lista, jolla on mm. Länsi-Pohjan keskussairaalan 5B-vuodeosasto, Etra Megacenterin uudet toimitilat Kemissä, Outokummun vesilaitoksen automatisointi sekä Stora Enson useat teollisuussähköistyksen kohteet.

Digipolis_sahkopooli

Pian 30-vuotinen menestystarina

Sähköpoolin perusti vuonna 1992 kuusi ennakkoluulotonta miestä, työllistäen itsensä laman keskellä. Nyt, lähes 30 vuotta myöhemmin, osa perustajista on jo siirtynyt ansaitulle eläkkeelle, ja yritykseen on palkattu uusia osaajia. Nykyään yrityksellä on noin 10 hengen vakiintunut henkilöstö.

– Meillä on hyvä porukka, toteaa Surakka.

Digipoliksen naapuri

Digipoliksen naapuriin reilu 2 vuotta sitten rakennetut toimitilat olivat Sähköpoolin henkilökunnan pitkäaikainen haave. Toteutuessaan niistä tehtiin toimivat ja tarkkaan suunnitellut. Isolle tontille mahtuu kaikki toiminnot, ja sijainti on erinomainen liikkuvan työporukan kannalta.
Digipolis ja Sähköpooli ovat tuttuja myös mm. Digipoliksen Optimi-talon sekä Studio-talon laajennusten myötä, joissa Sähköpooli oli mukana sähköurakoitsijana.

Topics: Invest in kemi - Menestystarinat

Menestystarinat