Yritykset tiedottavat

Business Tornio: ROIHU2023 29.11. & 30.11.

18.10.2023

Roihuavatko sinun bisneksesi vai tarvitsetko virtaa palon sytyttämiseen? ROIHU2023 kokoaa Tornioon kovan kattauksen eri alojen ammattilaisia.

Keskiviikkona sytytetään ensitulet, kun Lappian musiikkitalon lavan täyttävät brändi ja business.

Toni Lähde on yksi Suomen kovimmista brändiasiantuntijoista, joka inspiroivassa puheenvuorossaan auttaa yrityksiä kirkastamaan visionsa ja motivoimaan kuulijansa ajattelemaan totuttuja asioita uusista näkökulmista.

Aki Keisu on pitkän linjan yrityskonkari, jolla kokemusta niin yritysten myymisestä kuin niiden ostamisesta. Puheenvuorossaan Aki tuo esille konkreettisia esimerkkejä, joita yrityskaupoissa pitää ottaa huomioon, jotta kauppa palvelee niin ostajaa kuin myyjää parhaalla mahdollisella tavalla.

Varsinaiset roihut sytytetään seuraavana päivänä, kun luvassa on iso kattaus muotoilua ja jatkuvaa parantamista.

Aamupäivän kantavana teemana on muotoilu ja sen hyödyntäminen jokapäiväisessä toiminnassa.

Päivän pääpuhujana toimii Antti Merilehto, joka on yksi Suomen johtavista digitalisaation ja tekoälyn sanansaattajista. Mielenkiintoisessa puheenvuorossa perehdytään siihen, että miten tekoäly tulee muuttamaan työntekoa tulevaisuudessa.

Ecoupin Saara Hakamaa on innovaatinen tuotemuotoilija, joka on kehittämässä tulevaisuuden rakennusmateriaaleja ja niistä kiertotalouden mukaisia tuotteita.

Iltapäivän paneelikeskustelussa alueemme tutut toimijat keskustelevat teollisuuden pk-yritysten jatkuvasta parantamisesta. Paljastamme paneelikeskustelijat joka perjantai Business Tornion somekanavilla.

Päivän avauspuhujana toimii Tornion kaupunginjohtaja Jukka Kujala ja koko päivän yhteenvedon tekee Business Tornion Marko Alamartimo.

Ilmoittaudu mukaan molempiin tapahtumiin ja tule kanssamme sytyttämään loppuvuoden kovimmat roihut!