PÄÄKIRJOITUS 1/2023

Pääkirjoitus: 2023 – 1993 = 30

24.02.2023

Näin on – Kemin Digipolis Oy täyttää 30 vuotta ja tämän juhlistamiseksi on päätetty julkaista businesstä paikallisin painotuksin tottakai! Tiedotamme, kerromme, kuvitamme itse sekä välitämme muidenkin businessjuttuja.

2020 julkaistiin viimeinen Digipolis Magazine – Kemin Teknologiakylän tiedotuslehti. Silloin päätettiin, että jotenkin tätä jatketaan diginä. Jatkuvuuden painetta ilmeni, koska olihan Magazinea tehty vuodesta 1999. Pari vuotta taukoa ja kypsyi ajatus DigipolisNewsistä.

Juhlavuonna saattaa vähän mopo keulia, mutta tarkoitus ei ole alkaa mediataloksi. Tarkoitus on viestiä erityisesti Meri-Lapin alueen mielenkiintoisia businessjuttuja ja poimia meitä kiinnostavia aiheita vähän kauempaakin. Eikä Kemin Teknologiakylää ole unohdettu. Se on lähinnä sydäntä. Lupaamme kertoa jutuissamme kylän mahtavista yrityksistä.

Olen luottavainen, että juuri 2023 on hieno vuosi puskea businesstä levitykseen. Elämme energiateollisuuden murrosaikaa, kiertotalous leviää kaikille teollisuuden alueille, uutta teollisuutta on tulossa ryminällä. Kun pohjoinen puhuu ja puhaltaa – se pysäyttää, meitä kuunnellaan.

Kimmo Heikka

Päätoimittaja