Tapahtumat

Kiertokävely Digipoliksessa 14.2.2024 klo 9.00 ja 13.00 Digipoliksella toimiville

Kesto: noin 45 min. + kahvittelu
Lähtöaika: keskiviikko 14.2. klo 9.00 ja klo 13.00
Lähtöpaikka: Sensorin pääsisäänkäyntiaula, Tietokatu 3

Tutustu Digipoliksen yleisiin tiloihin ja toimintoihin opastetulla kiertokävelyllä. Onpa Digipolis-suhteesi pituudeltaan viikon tai viisitoista vuotta, nyt on hyvä tilaisuus tutustua ja saada päivitettyä tietoa alueesta, sen palveluista ja käytänteistä. Päivän aikana järjestämme kaksi samanlaista kierrosta. Valitse sinulle sopiva aika ja saavu Sensorin aulaan, josta kierros starttaa. Reitiltä löytyvät mm. kokous-, koulutus- ja saunatilat, kuntosali, jätehuolto ja kierrätys, väestösuojat ja kokoontumispaikat. Kävelemme Sensorista Optimin kautta Studiotaloon, missä kierroksen jälkeen on tarjolla ystävänpäiväleivoskahvit. Pukeuduthan säänmukaisesti ulkojalkinein ja päällystakein.

Pop-up valokuvaus - ikuista itsesi tai koko Digipolis-tiimisi
Kiertokävelyn päätepysäkillä tarjoamme sinulle tilaisuuden ottaa cv-kuva tai ystävänpäiväteemainen valokuva yksin tai yhdessä. Ystävänpäiväkuvatervehdyksen voit lähettää toivomaasi sähköpostiosoitteeseen suoraan paikan päältä. Kuvaus on sinulle maksuton. Kameran takana on valokuvaaja Jarno Vuorinen, Kuvavuorinen.

Kenelle kuuluu kiitos, kenen päivää tahdot piristää?
Jätä Digipoliksessa olevalle henkilölle tai yritykselle kortilla ystävänpäivätervehdys, kiitos, tsempit, onnittelut, mukava sana, ja sujauta kortti boxiin Studiotalossa. Viesti toimitetaan vastaanottajalle päivän päätteeksi.

Osuuko onni käyntikorttiisi?
Jättämällä käyntikorttisi kiertokävelyn päätteeksi Studiotalon käyntikorttiseinälle osallistut arvontaan, jossa palkintona kahden hengen illallismenu à la carte ravintola Lumihiutaleessa Kemin Lumilinnalla. Käyntikortti siis taskusta seinälle ja onnea kokeilemaan.

Kiertokävelytapahtumaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, mutta tarjoilun vuoksi toiveenamme on, että mikäli saavutte isommalla työporukalla, lähettäisitte henkilömäärän sähköpostitse Leenalle (leena.enbuske@digipolis.fi). Välitättehän myös tietoa tapahtumasta eteenpäin työyhteisössänne, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjien yhteystiedot:                     

Tytti Ahoranta                                          Leena Enbuske                                        Päivi Keisu                                    
040 504 2257                                         040 831 8486                                          046 920 2552                              tytti.ahoranta.digipolis.fi                          leena.enbuske@digipolis.fi                    paivi.keisu@digipolis.fi                                                                   
                                                                 

Tapahtuman toteutuksesta vastaa Kemin Teknologiakylä 3.0 - ja Invest In Veitsiluoto -hankkeet yhdessä Kemin Teollisuuskylä Oy:n kanssa.