Ajankohtaista

VERKOSTOIDU #ACEF2022  KIERTOTALOUSKLUBISSA

27.05.2022

#ACEF2022 Arctic Circular Economic Forumiin 13.-14.6. Kemissä on ilmoittautunut jo yli sata teollisesta kiertotaloudesta kiinnostunutta. Koska forum on herättänyt näin suurta kiinnostusta, päätettiin tapahtumaan Kemin LumiLinnaan järjestää seminaaritilan lisäksi oma tila Kiertotalousklubille, jossa on mahdollisuus verkostoitua tapahtuman ajan.

welcometokemiwcef20042022

”Koska olemme saamassa ison joukon kiertotaloudesta innostuneita ihmisiä pitkästä aikaa yhtaikaa koolle, saimme vielä loppumetreillä idean Kiertotalousklubista. Seminaarisalin läheisyydessä olevaan klubiin striimataan päivän ohjelmaa, mutta siellä voi samalla tutustua uusiin ihmisiin ja verkostoitua seminaarisalia epämuodollisemmassa ympäristössä. Kiertotalousklubissa voi käydä päivän mittaan ihan vain piipahtamassa”, Kiertotalouskeskuksen johtaja Tuomas Pussila kertoo.

Forum tarjoaa katsauksen vihreän siirtymän mittaviin teollisiin investointeihin arktisilla alueilla. Puhujien laaja joukko on löydettävissä verkkosivuilta:
https://www.digipolis.fi/kiertotalouskeskus/acef-2022

#ACEF2022 -forumiin voi ilmoittautua 31.5. saakka. 

Forumissa palkitaan valtakunnallinen Vuoden Kiertotalousteko

#ACEF2022 -forumissa jaetaan valtakunnallinen Vuoden Kiertotalousteko -tunnustuspalkinto ensimmäisen kerran innovatiiviselle, rohkealle, kekseliäälle yritykselle, ihmiselle, teolle tai asialle, joka edistää kiertotaloutta.
Arctic Circular Economy Forum järjestetään tänä vuonna ensimmäisen kerran ja tarkoitus on tehdä tapahtumasta vuosittainen teollisen kiertotalouden valtakunnallinen forum.