Tilavarausehdot

TILAVARAUSEHDOT

1. Varaus vahvistetaan kirjallisesti. Tilaisuuden ohjelma tai luonnos liitetään varaukseen. Yli 70 hengen tilaisuuksissa vuokralainen palauttaa erillisen tilavarauslomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään 1 kk ennen tilaisuutta.

2. Tilavuokraan sisältyy peruskalusto, AV-välineet ja tilan siivous.

3. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, joita sen esiintyjät tai henkilökunta aiheuttavat vuokratun tilan kiinteälle tai irtaimelle omaisuudelle. Vuokranantaja ei korvaa vuokralaiselle aiheutuneita henkilö- tai laitevahinkoja.

4. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan tilan henkilökunnan ohjeita laitteiden ja kaluston käyttöä koskevissa asioissa. Mikäli vuokralainen siirtää tilan kalustoa tai laitteita, on ne palautettava välittömästi käytön jälkeen paikoilleen.

5. Vuokralainen on velvollinen purkamaan ja siirtämään pois laitteensa omalla kustannuksellaan välittömästi vuokra-ajan puitteissa, ellei asiasta ole toisin sovittu.

6. Muutokset ja peruutus tehdään kirjallisesti. Kemin Teollisuuskylä Oy:llä on oikeus perua tilan vuokraus 2 kkennen tilaisuutta hyvin perustellusta syystä.

7. Vuokralaisella on oikeus perua tilaisuus maksutta 2 arkipäivää ennen tilaisuutta. Yli 70 hengen tilaisuudet tulee perua 1 viikko ennen tilaisuuden alkua.

8. Mikäli vuokralainen peruuttaa tilaisuuden myöhemmin kuin kohdassa 8. mainittu, on vuokranantajalla oikeus laskuttaa 100 % vuokrasta.

9. Asiakkaalle lähetetään lasku tilaisuuden jälkeen ellei toisin sovita.

10. Mahdolliset lisäkulut laskutetaan tilaisuuden jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tilavuokrissa noudatetaan aina voimassa olevaa hinnastoa, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

11. Vuokranantajalla on oikeus huomauttaa mahdollisista vuokralaisella vaarallisista sähkölaitteista tai sähköturvallisuuden vastaisista laitteista ja kieltää niiden käyttö tiloissaan.

12. Mahdolliset reklamaatiot toimitetaan kirjallisina 1 kuukauden kuluessa vuokranantajalle.