Kiertotalouskeskus sai uusia voimia

Kiertotalouskeskuksen toiminta vahvistuu. Kiertotalouskeskus etsii uusia liiketoimintamahdollisuuksia erityisesti pienille yrityksille ja vahvistaa viestintäänsä.

Kiertotalouskeskuksen uutena teollisena kiertotalouden kiihdyttäjänä aloittaa MBA, prosessitekniikan AMK-insinööri Janne Rautio. Rautio keskittyy työssään luomaan uutta liiketoimintaa

- Tavoitteena on auttaa erityisesti pieniä yrityksiä huomaamaan kiertotalouden mahdollisuudet liiketoiminnassa isojen yritysten lisäksi. Potentiaali kiertotalouden liiketoiminnassa on todella suuri, Rautio sanoo.

Rautiolla on vankka ja pitkä työkokemus teollisuuden kaupan alalta, viimeiset 12 vuotta hän on työskennellyt isossa, kansainvälisessä muoviteollisuuden alan yrityksessä Etelä-Suomessa.

- Työnikin kautta kiertotalouden kehitystä on tullut seurattua tarkkaan ja jo insinööriopinnoissani suuntauduin ympäristötekniikkaan, Rautio kertoo.

Rautio kertoo olevansa iloinen pohjoisen paluumuuttaja.

- Kunhan korona hellittää, lähden hyvillä mielin tien päälle kiertämään koko Pohjois-Suomen yrityksiä ja luomaan kontakteja, Rautio sanoo.

Janne Rautio     soile-1

Kiertotalouskeskuksen viestinnän asiantuntijana on aloittanut FM Soile Suvanto. Suvanto hoitaa Kiertotalouskeskuksen viestintätehtäviä. Suvanto on työskennellyt aiemmin useissa medioissa ja tehnyt yrityksille erilaisia viestintäprojekteja.

- Työtehtävä on kiinnostava, sillä kiertotaloudessa tapahtuu paljon koko ajan. On hienoa olla mukana Kiertotalouskeskuksessa, sillä tiimi on täynnä huippuosaamista, Suvanto sanoo.

Topics: Teollinenkiertotalous, kiertotalous, kiertotalouskeskus, liiketoiminta, pohjois-suomi, uusi liiketoiminta