Toimitilat

Toimitilat

Tarjoamme nykyaikaisia, asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja toimitiloja kattavine lisäpalveluineen. Vuokralaisemme saavat käyttöönsä näyttävät yhteistilat, sosiaalitilat ja kokoustilat vuokraamalla toimintaansa mahdollisesti pienenkin toimiston.

Vuoden 2020 alussa tarkastettu vuokrahinta toimistotilalle on 10,11 €/m2 ja aulapalvelun hinta on 0,90 €/toimistom2. Vuokraan sisältyvät lämmitys ja käyttövesi sekä autopaikat kiinteistön pihalta. Aulapalvelun hinta koostuu infokeskuspalvelusta, kulunvalvonnan ylläpidosta, vieraiden vastaanotosta ja neuvonnasta sekä kuntosalin ja yhteistilojen käytöstä. Aulapalvelun sisällöstä ja kustannuksista neuvottelemme yrityskohtaisesti.

Edellä mainittujen kustannusten lisäksi vuokralainen maksaa alamittauksen mukaan sähkönkulutuksesta, autojen lämmityssähköstä sekä siivouksesta. Huomattavaa on, että WC- ja sosiaalitilat eivät kuulu vuokrasopimusten neliömääriin eikä niiden siivous ja ylläpito ole rasitteena vuokralaiselle. Tietysti käytetyt lisäpalvelut esim. kokoustilat ja kopiointi, laskutetaan liitteenä olevan hinnaston mukaan.

Lisätietoja vapaista toimitiloista puh. 050 3494 984 tai sähköpostilla tarja.heikonen@digipolis.fi