YRITYKSET

Kemi-Tornio alueen toimitila- ja yritysrekisterit

Kemi-Tornio alueyrityspalveluiden perustehtävien hoito ja perustiedon ylläpito on järjestetty yhdessä alueorganisaatioiden kanssa samoja tietokantoja ja ohjelmistoja hyödyntäen. Kemi-Tornio alueyrityspalveluiden yhtenä tavoitteena on ylläpitää alueen yritystoimintaa palvelevat perusrekisterit: yritysrekisteri ja toimitilarekisteri, jotka on julkaistu syksyn 2009 aikana. Myös alueen asiantuntijarekisteri otetaan vuonna 2010 työn alle. Rekisterit ovat käyttäjille maksuttomia.

Toimitilarekisteri

Kemi-Tornion alueyrityspalveluihin kuuluu toimitilapalvelujärjestelmä, jolla esitellään keskitetysti alueen vapaat yrityskäyttöön tarkoitetut toimitilat ja tontit. Rekisterissä on tietoa Kemin, Keminmaan, Simon, Tervolan ja Tornion toimitiloista. Kyseessä on palvelin- ja tietokantapohjainen internetselaimella toimiva järjestelmä, jonka julkisella web-lomakkeella voidaan asettaa nähtäväksi myytävänä tai vuokrattavana olevat toimitilat ja tontit. Rekisteri on maksuton.

Toimitiloja voidaan selata kuntien, käyttötarkoitusten, pinta-alojen ym. mukaan. Rekisterissä esitellään liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustilat sekä liike- ja teollisuustontit. Sekä alueen kiinteistönvälittäjät että yksityiset henkilöt, yritykset ja muut organisaatiot voivat ilmoittaa vapaista liiketiloista.

Lisätietoja Digipoliksen vapaista toimitiloista puh. 0207 691 990 tai sähköpostilla info@digipolis.fi.

Yritysrekisteri

Yritysrekisteri vastaa tunnistettuun tarpeeseen koota kaikki alueen yritykset yhteen järjestelmään kaikkien ulottuville. Järjestelmä kattaa alueen kunnat Kemin, Keminmaan, Simon, Tervolan ja Tornion. Yritykset listautuvat aakkosjärjestyksessä ja yrityksen tiedot ovat luettavissa käyntikorttimaisena sivuna. Myös nimi-, kunta- ja toimialahaut ovat käytettävissä. Tietoja päivitetään jatkuvasti eri tietokantoja apuna käyttäen. Käytössä on vuoden 2008 toimialaluokitus, josta löytyy lisää tietoa täältä. Rekisteri on maksuton.

Yritysten toivotaan tarkistavan tietonsa ja ottavan yhteyttä, mikäli niissä ilmenee virheitä. Rekisterin ylläpitäjä hyödyntää rekisteriä omissa jakeluissaan. Lisäksi pyydämme ottamaan yhteyttä siinä tapauksessa, että haluatte yhteyshenkilönne nimen ja sähköpostiosoitteen näkyvän yrityshauissa. Henkilötietolain vuoksi nämä tiedot eivät näy ilman yrityksen lupaa.

Lisätietoja rekistereistä:

Ritva Rimpisalo Team Botnia Oy
p. 0400 902 212
e-mail: ritva.rimpisalo@tornio.fi

Kemi-Tornio Alueyrityspalvelut
Partnerbook Gateway to arctic innovations
CLT Kiintopuu
Arctic Business Design
Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittaja