Kemin ympärivuotinen LumiLinna palvelee myös alueen yrityksiä sekä liikematkailijoita

4.12.2018 13:49:00

Kemin_lumilinna_menestystarina

Talvella 2019 valmistuva LumiLinnan uusi rakennus tulee tarjoamaan monipuolisia palveluita ympäri vuoden. Uuden rakennuksen kylmätila avataan vielä vuonna 2018, ja loput tiloista alkuvuodesta 2019.

LumiLinnan uusi ympäri vuoden auki oleva pää- rakennus tulee sisältämään kylmiä lumen ja jään kokemuksia LumiRavintolassa sekä JääBaarissa. Lisäksi saman katon alle tulee day spa, jäätelöbaari, laaja à la carte ravintola ja merinäköalalla varustettu aurinkoterassi, safaripalveluita sekä mm. alueen käsitöitä myyvä matkamuistomyymälä. Palvelutarjontaa on täydennetty asiakkaiden toiveiden perusteella, ja tuloksena on monipuolinen resort-kokonaisuus, jossa viihtyy kaikkina vuoden aikoina.

– Pyrimme tuottamaan joka ikinen päivä asiakkaalle sen parhaan mahdollisen kokemuksen mitä asiakas voi sinä päivänä saada, kuvailee Kemin Matkailun toimitusjohtaja Susanna Koutonen.

Ympärivuotisen LumiLinnan lisäksi piha-alueelle rakennetaan vielä vuonna 2018 mm. LumiHotelli, LumiKahvila ja tuttuun tapaan upeaa ja taidokasta lumi- ja jäärakentamista.

LumiLinnan lasihuvilat, Seaside Glass Villas palkittiin marraskuun alussa jo toistamiseen kansainvälisessä luksushotellien gaalassa. World Luxury Hotels Awards myönsi huviloille kunniamaininnan elämysmatkakohteiden kansainvälisessä sarjassa. Kilpailussa palkitaan vuosittain satoja yleisön ehdottamia matkailukohteita maailmanlaajuisessa ja paikallisissa sarjoissa.

LumiLinnan safaripalveluiden tuottajat tarjoavat palveluitaan niin kokous- kuin vapaa-ajanmatkustajillekin. Kansainväliset yritysvieraat kaipaavat sekä uusia kokemuksia että sisältöä vierailullensa esimerkiksi teknisten yritysvierailuiden muodossa, joiden perusteella matkailu on helpompi myös perustella kotimaassa. Toisaalta kotimaiset yritysvieraatkin virkistyvät kokouspäivän puitteissa mielellään vaikka kahvitauolla JääBaarissa. Kemin seutu tarjoaa yritysvieraille uniikin yhdistelmän matkailupalveluita, teollisuutta ja puhdasta ilmaa.

– Autamme mielellämme yrityksiä löytämään sopivat aktiviteetit virkistyspäiviin ja asiakastapaamisiin. Olemme satsanneet paljon myös ruokapuoleen, jotta voimme tarjota laadukasta ruokaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti, esimerkiksi terveellisempiä vaihtoehtoja ja lähiruokaa, Koutonen kertoo.

Topics: Invest in kemi - Menestystarinat

Menestystarinat