Nyt puhutaan bisnestä
- Digipolis News

Katso Meri-Lapin yrityselämän tuoreimmat kuulumiset ja puheenaiheet – kätevästi yhdestä paikasta.

MERI-LAPPI KIERTOTALOUDEN YTIMESSÄ

Meri-Lapissa on kiertotaloustoimijoille pöytä katettuna: olemme teollisen kiertotalouden pioneeri Suomessa. Kemi-Tornion seudulta löytyy erilaisiin tarpeisiin infraa ja logistiset valmiudet ovat erinomaiset.

Digipoliksen ja Kiertotalouskeskuksen asiantuntemus on käytettävissäsi.

INNOSUP-HANKKEET TUKEMAAN TEOLLISUUDEN PALVELUYRITYSTEN INNOVAATIOITA 

INNOSUP on Euroopan Unionin Horizon 2020 -ohjelmaan kuuluva instrumentti, jonka tarkoituksena on löytää uusia lähestymistapoja innovaatiotukeen. 

Digipolis Kemin teknologiakylä

Lapin suurin teknologiakeskittymä Digipolis on ollut toiminnassa vuodesta 1993 alkaen. Sen sydän on alueella toimivat 50 yritystä ja organisaatiota, noin 500 työntekijän voimin. Kehitysyhtiö Kemin Digipolis Oy vastaa yritysten kasvun ja kehittymisen edistämisestä sekä elinvoimaisen toimintaympäristön ylläpitämisestä. Kemin Teollisuuskylä Oy taas tarjoaa kaikille toimijoille tilat ja puitteet. Lisäksi Digipoliksessa on vahva koulutuskeskittymä; Lapin ammattikorkeakoulu ja Ammattiopisto Lappia järjestävät koulutusta 1500 oppilaalle ja TKI-palveluita alueen yrityksille.

Lue lisää

Ajankohtaista

 • Lapin ammattikorkeakoulussa alkaa ainutlaatuinen kestävyyskoulutus

  Lapin ammattikorkeakoulussa alkaa ensi syksynä ensimmäistä kertaa ainutlaatuinen kansainvälinen englanninkielinen kestävyysosaamisen tarpeeseen vastaava ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon koulutusohjelma Managing Sustainability and Systems Change. Koulutusohjelmaan voi hakea parhaillaan yhteishaun kautta. Yhteishaku päättyy 31. maaliskuuta.

 • ACEF2023 Kemissä tarjoaa kiertotaloutta, yrityskeissejä ja retkiä

  ACEF2023:n, valtakunnallisen teollisen kiertotalouden forumin, ohjelma on julkistettu. ACEF2023:n ohjelmassa 7.-8. kesäkuuta on tänä vuonna tarjolla tuhdin asian lisäksi uusina elementteinä kiertotalousretket, yrityssparraus ja forumin ajan kestävä pienimuotoinen kiertotalouskisa. Infinited Fiber Company on tulossa forumiin kertomaan tuoreimmista kuulumisistaan ja yhteistyökuvioistaan alueen yritysten kanssa.

 • Veitsiluodon kaavalle lainvoima - Infinited Fiberin tehdashanke etenee

  Kemin Veitsiluodon uusi kaava on saanut lainvoiman. Uusi lainvoimainen kaava mahdollistaa esimerkiksi Infinited Fiber Companyn uusiokuitutehtaan rakennushankkeen aloittamisen yrityksen suunnittelemassa aikataulussa. 

 • Kolmikymppinen Digipolis juhlii vireänä - teknologiakylä Kemissä on täynnä elämää

  Digipolis - Kemin Teknologiakylä juhlii tänä vuonna kolmikymppisiään. Kylä on täynnä yrityselämää ja alueella toimii noin 50 yritystä, jotka työllistävät kaikkiaan 500 henkilöä. Toimitilojen käyttöaste on aina ollut erinomainen ja yritykset ovat tuoreessakin kyselyssä kertoneet olevansa hyvin tyytyväisiä kylän toimitiloihin ja palveluihin.

 • Infinited Fiber Company kertoo uuden tehtaan yhteistyömahdollisuuksista alueen yrityksille

  Infinited Fiber Company kertoo Kansainvälisty ja kasva -tapahtumassa Kemin Lumilinnassa 29. maaliskuuta, mitä uusia yhteistyömahdollisuuksia Kemin Veitsiluotoon rakennettava uusiokuitutehdas, 400 miljoonan euron investointi, toteutuessaan toisi. Itse tehdas työllistäisi noin 270 henkilöä.

Tilaa uutiskirje