Uutiset

Julkaistu: 21.03.2018

Kaivosinvestointi-infotilaisuus Rovaniemellä oli menestys

/media/kuva-yleisosta1.jpg

Arctic Business Concept -hanke järjesti viime perjantaina yhteistyössä pohjoisen kaivosyhtiöiden kanssa maksuttoman infotilaisuuden. Tilaisuudessa merkittäviä investointipäätöksiä tehneet kaivosyhtiöt esittelivät tulevat investoinnit ja hankkeet. Tilaisuuden sisältö oli suunnattu kaivos- ja teollisuuspalveluyrityksille. Tilaisuuden juonsi ABC-hankkeen Sodankylän osatoteutuksen projektipäällikkö Janne Laine.

- Tilaisuuteen osallistui yli 80 osallistujaa, joista suurin osa oli yrittäjiä. Tilaisuudessa kaivosyhtiöt toivat esiin konkreettisesti mihin vuosien 2018 – 2019 investointeihin yritykset voivat tarjota palvelujaan. Kaikki esittäjät kertoivat kontaktit tietojen saamiseksi ja miten tarjoukset ovat saatavilla. Yritykset ovat kiitelleet tilaisuudesta, sillä aiemmin ei ole järjestetty tämän tyyppistä infoa. Tämä kannustaa järjestämään vastaavantyyppisiä tapahtumia myös jatkossa, kertoi projektipäällikkö Teemu Saralampi Digipoliksesta.

Erityisen kiitoksen järjestäjät ja ennen kaikkea osallistuja antoivat kaivosyritysten, Agnico Eagle Finland Oy:n, Boliden Kevitsa Mining Oy:n ja Outokumpu Chrome Oy:n esityksille, jotka antoivat konkreettisen kuvan tulevaisuudennäkymistä yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Takaisin edelliselle sivulle