Ajankohtaista

Julkaistu: 11.05.2015

NOSTETTA YRITYSTOIMINTAAN! Tervetuloa Digipoliksen Partnerbook-koulutuksiin Kemissä.

Järjestämme toukokuussa kaksi koulutusta Digipolis-Kemin Teknologiakylän Horisontti-auditoriossa.

Torstain (28.5. klo 9-14) tilaisuus on suunnattu verkostojen, hankkeiden ja projektien vetäjille sekä niiden osallistujille. Koulutus keskittyy Partnerbookin projektityötilojen hyödyntämiseen verkostoimaisessa yhteistyössä.

Ilmoittaudu torstain koulutukseen tästä: https://www.lyyti.fi/group/Partnerbook_koulutus_1_5884

Perjantain (29.5. klo 9-14) koulutus on suunnattu kaikille Partnerbook-käyttäjille ja palvelusta kiinnostuneilla. Perjantaina aikana käydään läpi koko palvelun ominaisuudet ja mahdollisuudet.

Ilmoittaudu perjantain koulutukseen tästä: https://www.lyyti.in/Partnerbook_koulutus_2_8116

Partnerbook.fi on yritysten ja yhteisöjen verkostoitumista ja markkinointia edistävä työkalu. Se on kehitetty Digipoliksessa yhteistyössä yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa. Palvelussa olevan profiilinsa avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät tarjoamaan osaamistaan ja palveluitaan niin uusille kuin jo olemassa oleville asiakkaille. Palvelu voi toimia myös työtilana monen toimijan yhteisissä projekteissa: materiaalien jakaminen, yhteydenpito & keskustelu onnistuvat erinomaisesti Partnerbook-alustassa.

Koulutus on Sinulle hyvä tilaisuus tutustua miten pitää yrityksesi tiedot ajantasalla palvelussa ja kuulla miten voit liiketoiminnassasi hyödyntää Partnerbookkia. Kouluttajana toimii teknisen toteuttajan Gemilo Oy:n asiakkuusjohtaja Minna Ilmén.

Digipolis tarjoaa osallistujille lounaan ja kahvit.

Tilaisuudet järjestetään hands-on hengessä, joten ota oma päätelaitteesi mukaan, niin saat parhaan irti päivästä. Molempiin päivään mahtuu mukaan mahtuu 70 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Tervetuloa mukaan.

Jari Kurri, Partnerbook-myyntipäällikkö
p. 0401592188
jari.kurri@digipolis.fi
www.partnerbook.fi | www.digipolis.fi

  

Takaisin edelliselle sivulle