Ajankohtaista

Julkaistu: 21.06.2017

Mediakutsu 21.6.: Kemin kaupunki ja Sitra aloittavat merkittävän yhteistyön – Kemiin perustetaan uusi valtakunnallinen osaamiskeskus

Kemin kaupunki ja Kemin Digipolis Oy
19.6.2017

Mediakutsu 21.6.: Kemin kaupunki ja Sitra aloittavat merkittävän yhteistyön – Kemiin perustetaan uusi valtakunnallinen osaamiskeskus

Sitra ja Kemin kaupunki ovat tehneet merkittävän sopimuksen yhteistyöstä, jolla aloitetaan teollisen kiertotalouden osaamisen ja koulutuksen edistäminen koko Suomessa. Lisäksi Kemiin perustetaan valtakunnallinen kierto- ja biotalouskeskus tämän vuoden kuluessa. Hanke on osa Suomen kiertotalouden tiekartan toteuttamista ja sen toteuttavat Lapin ammattikorkeakoulu, Kemin kaupunki ja Digipolis.

Tervetuloa kuulemaan yhteistyöstä ja keskuksen perustamisesta
tiedotustilaisuuteen Digipolikseen (Tietokatu 3, 94600 Kemi – Sensoritalo ja kokoushuone Meridiaani) keskiviikkona 21. kesäkuuta klo 12.00 alkaen.

Paikalla ovat Sitran kiertotalous -avainalueen projektijohtaja Kari Herlevi, Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen, Lapin ammattikorkeakoulun rehtori Martti Lampela ja Digipoliksen toimitusjohtaja Kimmo Heikka.

Tervetuloa!
Kimmo Heikka
Toimitusjohtaja
Digipolis

Lisätietoja:
Kimmo Heikka, toimitusjohtaja, Kemin Digipolis Oy, kimmo.heikka(at)digipolis.fi, 040 555 8020
Nani Pajunen, johtava asiantuntija, Sitra, nani.pajunen(at)sitra.fi, 050 301 0742

Takaisin edelliselle sivulle