Ajankohtaista

Julkaistu: 11.01.2017

IPR-teemakliniikka Rovaniemellä 7.2.2017 klo 8:30-12:30

 

IPR-teemaklinikka

Aika: 7.2.2017 klo 8:30-12:30 (ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset klo 13-16)
Paikka: Santa's Hotel Santa Claus (Korkalonkatu 29, 96200 Rovaniemi)

Tekes järjestää yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Kauppakamarin, Patentti- ja rekisterihallituksen sekä Suomen Yrittäjien kanssa 7.2.2017 IPR-teemaklinikan.

IPR:llä, Intellectual Property Rights, suojaat yrityksesi aineettoman omaisuuden, varmistat oikeutesi ja lisäät tuotteesi arvoa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan, mitä IPR tarkoittaa käytännön liiketoiminnassa.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Patentti- ja rekisterihallituksen Olli Sieväsen kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa.
Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti pk-yrityksille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan: https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/ipr_rovaniemi

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Ystävällisin terveisin,
Tekes

Takaisin edelliselle sivulle