Ajankohtaista

Julkaistu: 15.09.2016

Alkavan yrityksen talousasiat -teemaklinikka 28.9.2016 klo 8:30-11:15 Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi

Alkavan yrityksen talousasiat -teemaklinikka

Aika: 28.9.2016 klo 8:30-11:15 (ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset klo 11:45-15:05)

Paikka: Rantasipi Pohjanhovi (Pohjanpuistikko 2, 96200 Rovaniemi)

Tekes ja ELY-keskus järjestävät 28.9.2016 Teemaklinikan, jonka aiheena on Alkavan yrityksen talousasiat. Kauppatieteiden tohtori ja alansa asiantuntija Toivo Koski kertoo aamupäivän aikana, miten yrityksen taloudellinen tila analysoidaan. Samalla kuulet vinkkejä, miten oman pääoman riittävyys turvataan, miten kehitystyö voidaan näyttää taseessa omaisuutena, miten eri rahoitusinstrumentteja käytetään sekä miten maksuvalmiutta arvioidaan.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Toivo Kosken kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin / ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksen taloudenhoidosta ja rahoituksesta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Takaisin edelliselle sivulle