Ajankohtaista

Uusimmat

Julkaistu: 12.04.2018

Hyvinvointia Lappiin teknologisilla ratkaisuilla 31.5.2018 Kemissä

Lapin AMK ja Innovaatioalusta hyvinvoinnin kehittämiseen Lapissa–hanke järjestävät hyvinvointiteknologian hyödyntämistä ja kehittämistä käsittelevän huippuseminaarin. Seminaarissa kohtaavat alan kehittäjät, kouluttajat ja hyödyntäjät kehittävässä hengessä. Tule sinäkin kuulemaan alan kehittyvistä näkymistä.

Julkaistu: 15.03.2018

Rikasta Pohjoista käynnissäpidon ja kaivannaisteollisuuden pohjoinen foorumi Lapin Ammattikorkeakoulun Kosmos-talossa 18.-19.4.2018

Rikasta Pohjoista on vuosittain huhtikuussa Kemissä järjestettävä käynnissäpidon ja kaivannaisteollisuuden pohjoinen foorumi. Arktiset olosuhteet asettavat erityisiä vaatimuksia teolliselle toiminalle. Rikasta Pohjoista -seminaari nostaa esille ajankohtaisia teemoja toimijoiden tarpeiden pohjalta. Foorumi jakaa uusinta tietoa ja tarjoaa tilaisuuden lisätä eri toimijoiden yhteistyötä.

Julkaistu: 7.03.2018

Kaivosinvestointi-infotilaisuus Rovaniemellä 16.3.2018

Kemin Digipolis Oy:n vetämä Arctic Business Concept-hanke järjestää yhteistyössä pohjoisen kaivosyhtiöiden kanssa infotilaisuuden perjantaina 16.3. Rovaniemen Sampokeskuksessa (BioRex Sali 1). Tilaisuudessa merkittäviä investointipäätöksiä tehneet kaivosyhtiöt esittelevät tulevat investoinnit ja hankkeet. Tilaisuuden sisältö on suunnattu kaivos- ja teollisuuspalveluyrityksille.